reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U mnie też w pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero około 5 miesiąca, więc teraz duuużo wcześniej coś się dzieje... Ale fakt, nie będę się tym teraz przejmować :-D

Dziś się okazało, że tydzień przed moim terminem siostra za mąż będzie wychodzić... Więc Kasia zamiast w pięknej kiecce, pójdzie w worku (o ile nie pęknie do tego czasu) [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png
U mnie podobnie ;) dwa tygodnie przed terminem mój brat bierze ślub :D Zamiast tańczyć będziemy się turlać ;)

Dziewczyny mam kilka dni zaległości czuje sie fatalnie. Nie wymiotuje ale mdłości i senność nie dają mi spokoju miałam dwa dni wolnego jutro wracam do pracy, szczerze nie wiem jak to wytrzymam wy też macie takie objawy czuje się jak na ciężkim kacu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś właśnie pierwszy dzień się tak czułam. Jeden wielki kac... Ale dziś złapała mnie migrena, więc już sama nie wiem co jest przyczyną, ale cały dzień przeleżałam w łóżku.

A mnie strasznie bolą plecy na wysokości lędźwi ale bardziej z prawej strony. Nie mogę uleżeć, rozruszać ciężko taki ostry bul. A może jak mi wyszła krew w moczu to mnie bolą nerki a nie krzyż? Na krzyż to jeszcze za wcześnie, tragedia.

Dużo kobiet w ciąży ma problemy z nerkami - kiedyś leżałam na pato i jedna pani miała kolkę nerkową. Tak krzyczała , że cały oddział się zbiegł .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo kobiet w ciąży ma problemy z nerkami - kiedyś leżałam na pato i jedna pani miała kolkę nerkową. Tak krzyczała , że cały oddział się zbiegł .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
W dodatku wykrakałam właśnie jakiś brązowy śluz... Tyle jazd nie miałam chyba w całych dwóch poprzednich ciążach. a nawet jeszcze nic nie wiem :(

reklama
Do góry