reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
No właśnie, kupić trzeba zaraz jak zacznie się promocja bo inaczej wszystko wykupione :-/Ostatnio byłam na stronie i niestety w moim rozmiarze nie było prawie nic :/ niestety przy rozmiarze powyzej 42 są schody :/ ja mam najbliżej do H&M to jest ok 80km, a przez te moje plamienia itd. nie planuje dalszej trasy jeszcze. Coś jednak muszę kupic bo brzuszek powoli rośnie - póki co noszę spodnie z czasów nim schudłam, to na brzuchu dopasowane, ale reszta wisi bo jednak nie przytyłam jeszcze, nawet schudłam 5kg
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie jeszcze nie mam ciśnieniomierza, normalnie nie mogę się ruszyć.
Strasznie Ci wspolczuje straty, 8tc to już sporo [emoji20]
Vanilia trzymam kciuki!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Biedna ty... Współczuję. Też tak czasem miewam. Jeszcze jak można w łóżku poleżeć to ok gorzej jak do pracy trzeba iść. Ja jak już nie daje rady z bólem biorę jakieś leki na ból.Właśnie jeszcze nie mam ciśnieniomierza, normalnie nie mogę się ruszyć.
Strasznie Ci wspolczuje straty, 8tc to już sporo [emoji20]
Vanilia trzymam kciuki!
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No już wzięłam apap bo mam dzisiaj sporo roboty, dzieci mają jasełka, muszę wstać ale miałam nadzieję że samo choć trochę przejdzie [emoji20]Biedna ty... Współczuję. Też tak czasem miewam. Jeszcze jak można w łóżku poleżeć to ok gorzej jak do pracy trzeba iść. Ja jak już nie daje rady z bólem biorę jakieś leki na ból.
Emkaa
Szkoda mi każdej poronionej ciąży, ale najbardziej jak czytam , że dziecku serce przestało bić w 20tc albo ostatnio dziecku jeden dziewczyny w 36 TC. Nie mogę sobie nawet wyobrazić ogromu takiej tragedii. Kiedy łózeczko złożone czeka, ubranka poprawne i poprasowane..
[emoji53]
[emoji53]
No albo śmierć łóżeczkowa, masakra jakaśSzkoda mi każdej poronionej ciąży, ale najbardziej jak czytam , że dziecku serce przestało bić w 20tc albo ostatnio dziecku jeden dziewczyny w 36 TC. Nie mogę sobie nawet wyobrazić ogromu takiej tragedii. Kiedy łózeczko złożone czeka, ubranka poprawne i poprasowane..
[emoji53]
Mąż miał po kardiologu jechać odebrać stroje dla dzieci na jasełka. Zamiast tego pojechał do szpitala na dokładniejsze badania. Zawału zaraz dostanę.
reklama
Heda
Ja właśnie jestem po kolejnym badaniu moczu i mam wyniki krwi. Tsh mam równe 0 za to ft3 szaleje... Na 13 mam konsultacje w szpitalu... Oj dzieje się...