reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej mamuśki :) Ja tak na sekundę tylko bo zbieram się do gina. Prośba do Was ogromna kochane, trzymajcie kciuki,żeby mi tam wszystko dobrze poszło na tych prenatalnych ;).
Jak wrócę dam znać co i jak :)

pozdrawiam Was wszystkie mocno ;)

ps.aż mnie telepie ze stresu wrrrr
Będzie dobrze :D trzymamy kciuki

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Hej mamuśki :) Ja tak na sekundę tylko bo zbieram się do gina. Prośba do Was ogromna kochane, trzymajcie kciuki,żeby mi tam wszystko dobrze poszło na tych prenatalnych ;).

Trzymam Kochana [emoji109][emoji109][emoji109] Będzie dobrze, wiesz że mamy tę moooc [emoji7][emoji445]

16udskjopmtfyunf.png

Ja mam mocz i morfologia co wizytę do ginekologa. Plus badania od endokrynologa. Też co miesiąc.
I moją wpisuje co wizytę wyniki badań w kartę ciąży. Twój nie ? Pros o skierowania !

p19u9jcg81ehxczt.png
No nie, muszę sama zrobić. Próbowałam coś zagadać narzekałam że się źle czuje a on na to "no co ty nie powiesz... " i koniec tematu. Dretwieją mi koniczyny, boli głowa i nie mam siły. W poprzedniej ciąży też miałam 3 morfologie z czego na drugiej okazało się że mam dużą anemie i zakarzenie moczu wymagające antybiotyku.
Bellax też koniecznie sobie zrób.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy! Daj znać koniecznie jak najszybciej ;)

No nie, muszę sama zrobić. Próbowałam coś zagadać narzekałam że się źle czuje a on na to "no co ty nie powiesz... " i koniec tematu. Dretwieją mi koniczyny, boli głowa i nie mam siły. W poprzedniej ciąży też miałam 3 morfologie z czego na drugiej okazało się że mam dużą anemie i zakarzenie moczu wymagające antybiotyku.
Bellax też koniecznie sobie zrób.

[emoji35] [emoji35] denerwuje mnie takie podejście lekarza...on ci coś wpisuje w te rubryczki w karcie ciąży ?

p19u9jcg81ehxczt.png

No przecież będzie wspaniale, dobrze i idealnie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

[emoji35] [emoji35] denerwuje mnie takie podejście lekarza...on ci coś wpisuje w te rubryczki w karcie ciąży ?

p19u9jcg81ehxczt.png
W sumie ostatnio to nie. Stawia tylko pieczątkę. Ostatnio nawet przy wyjściu przypomniało mi się że duphaston mi się skończył i zapytałam czy mam dalej brać. Powiedział że jak najbardziej tak, recepty dał a w mojej książeczce już od dwóch wizyt nie ma kontynuacji leku. Nawet szyjki mi nie zbadał po raz drugi dlatego poszłam jeszcze do innej i dostałam opitol hehe

W sumie ostatnio to nie. Stawia tylko pieczątkę. Ostatnio nawet przy wyjściu przypomniało mi się że duphaston mi się skończył i zapytałam czy mam dalej brać. Powiedział że jak najbardziej tak, recepty dał a w mojej książeczce już od dwóch wizyt nie ma kontynuacji leku. Nawet szyjki mi nie zbadał po raz drugi dlatego poszłam jeszcze do innej i dostałam opitol hehe

[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry