reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej mamuśki :) Ja tak na sekundę tylko bo zbieram się do gina. Prośba do Was ogromna kochane, trzymajcie kciuki,żeby mi tam wszystko dobrze poszło na tych prenatalnych ;).
Jak wrócę dam znać co i jak :)

pozdrawiam Was wszystkie mocno ;)

ps.aż mnie telepie ze stresu wrrrr
Będzie dobrze :D trzymamy kciuki

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Hej mamuśki :) Ja tak na sekundę tylko bo zbieram się do gina. Prośba do Was ogromna kochane, trzymajcie kciuki,żeby mi tam wszystko dobrze poszło na tych prenatalnych ;).

Trzymam Kochana [emoji109][emoji109][emoji109] Będzie dobrze, wiesz że mamy tę moooc [emoji7][emoji445]

16udskjopmtfyunf.png

Ja mam mocz i morfologia co wizytę do ginekologa. Plus badania od endokrynologa. Też co miesiąc.
I moją wpisuje co wizytę wyniki badań w kartę ciąży. Twój nie ? Pros o skierowania !

p19u9jcg81ehxczt.png
No nie, muszę sama zrobić. Próbowałam coś zagadać narzekałam że się źle czuje a on na to "no co ty nie powiesz... " i koniec tematu. Dretwieją mi koniczyny, boli głowa i nie mam siły. W poprzedniej ciąży też miałam 3 morfologie z czego na drugiej okazało się że mam dużą anemie i zakarzenie moczu wymagające antybiotyku.
Bellax też koniecznie sobie zrób.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy! Daj znać koniecznie jak najszybciej ;)

No nie, muszę sama zrobić. Próbowałam coś zagadać narzekałam że się źle czuje a on na to "no co ty nie powiesz... " i koniec tematu. Dretwieją mi koniczyny, boli głowa i nie mam siły. W poprzedniej ciąży też miałam 3 morfologie z czego na drugiej okazało się że mam dużą anemie i zakarzenie moczu wymagające antybiotyku.
Bellax też koniecznie sobie zrób.

[emoji35] [emoji35] denerwuje mnie takie podejście lekarza...on ci coś wpisuje w te rubryczki w karcie ciąży ?

p19u9jcg81ehxczt.png

No przecież będzie wspaniale, dobrze i idealnie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

[emoji35] [emoji35] denerwuje mnie takie podejście lekarza...on ci coś wpisuje w te rubryczki w karcie ciąży ?

p19u9jcg81ehxczt.png
W sumie ostatnio to nie. Stawia tylko pieczątkę. Ostatnio nawet przy wyjściu przypomniało mi się że duphaston mi się skończył i zapytałam czy mam dalej brać. Powiedział że jak najbardziej tak, recepty dał a w mojej książeczce już od dwóch wizyt nie ma kontynuacji leku. Nawet szyjki mi nie zbadał po raz drugi dlatego poszłam jeszcze do innej i dostałam opitol hehe

W sumie ostatnio to nie. Stawia tylko pieczątkę. Ostatnio nawet przy wyjściu przypomniało mi się że duphaston mi się skończył i zapytałam czy mam dalej brać. Powiedział że jak najbardziej tak, recepty dał a w mojej książeczce już od dwóch wizyt nie ma kontynuacji leku. Nawet szyjki mi nie zbadał po raz drugi dlatego poszłam jeszcze do innej i dostałam opitol hehe

[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry