reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zasypia ok 19, ale od 14-15 ma juz tryb zombie i jest bardzo marudny. Niestety w nocy budzi sie i wstaje miedzy 6 a 6.30.

Poważnie?!?!?!
Nie opowiadajcie mi takich rzeczy!!!!!
Bo sie załamuje! Starszak odmówił drzemek jak miał 1,5 roku, teraz chodzi spać po 21 i wstaje o 7.30. Zresztą spanie u nas to koszmar. Od zawsze i jeden i drugi tak ma [emoji17][emoji17][emoji17]

Starsze dzieci tez tak ładnie spały? Bo z tego co kojarzę masz juz czwórkę, tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez ze spaniem srednio. Babki przezywaja w zlobku do synek ejst jedyny ktory nie ma drzemek :) w nocy spi jak twoj. Teraz od 21. Tylko10h snu. Kiedys chodzil o 19 :) minelo :)

Zawsze malo spal. Nawet jakos noworodek prawie caly dzien nie spal.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Hej kochane. W ktorym tygodniu bada sie poziom glukozy z obciazeniem? Bo nie pamietam a juz sie stresuje bo cos czuje ze to chyba coraz blizej. Zmieniajac temat,biore od trzech tygodni okolo ten euthyrox i wiem ze musze powtorzyc kontrolnie poziom tsh,to musze isc na czczo przed braniem tabletki tak?? Pytam kobitek,ktore tez maja chora tarczyce(mi wyszla niedoczynnosc tarczycy teraz w drugiej ciazy).

uwo9dqk323h73wzt.png
Badania tylko bez tabletki:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej kochane. W ktorym tygodniu bada sie poziom glukozy z obciazeniem? Bo nie pamietam a juz sie stresuje bo cos czuje ze to chyba coraz blizej. Zmieniajac temat,biore od trzech tygodni okolo ten euthyrox i wiem ze musze powtorzyc kontrolnie poziom tsh,to musze isc na czczo przed braniem tabletki tak?? Pytam kobitek,ktore tez maja chora tarczyce(mi wyszla niedoczynnosc tarczycy teraz w drugiej ciazy).

uwo9dqk323h73wzt.png
Moim zdaniem normalnie po tabletce i nie naczczo mozesz. .mi lekarz mowil zeby robic tsh raczej przed poludniem. Ale nie musi byc na czczo. Eutyrox zas zastepuje hormon tarczycy a tsh to nie jest hormon tarczycy. W tym badaniu masz zobaczyc czy kuracja eutyroxem jest wystarczajaca i poziom tsh sie poprawil. tsh musi miec odpowiedni poziom bo wplywa na ciaze.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

uwo9dqk323h73wzt.png
Tak bez brania tabletki na czczo byłam na tym w poniedziałek z 6.8 po miesiącu na Letrox spadło do 2.9 [emoji2]

2nn33e3k5z1n9x89.png

U mnie też sennie,mogłabym cały dzień przespać :D
Suelen te ciasteczka i ciasto mmmm jadłabym :D tylko piekarnika brak...
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!

reklama
Do góry