reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Idę do fryzjera na farby eko ;) proszę trzymać kciuki co bym nie wyszla z zielenią;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Hej kochane. Jestem po usg genetycznym. Wszystko dobrze :D bardzo sie ciesze. Zastanawialam sie czy robic PAPPA ale w zwiazku z tym ze na usg wyszlo wszystko ok to nie robilam. Wiekszosc z Was miala? Bo u mnie ani z wieku ani z innych powodow nie ma wskazan... ale teraz sie tak zastanawiam czy moze jednak lepiej bylo zrobic...

Hej kochane. Jestem po usg genetycznym. Wszystko dobrze :D bardzo sie ciesze. Zastanawialam sie czy robic PAPPA ale w zwiazku z tym ze na usg wyszlo wszystko ok to nie robilam. Wiekszosc z Was miala? Bo u mnie ani z wieku ani z innych powodow nie ma wskazan... ale teraz sie tak zastanawiam czy moze jednak lepiej bylo zrobic...

Ja też nie robiłam ale z przekonań :) też wszystko wyszło dobrze na usg mam teraz parcie na poznanie płci ale następna wizyta na 9 stycznia :/

Ja robiłam tylko genetyczne. Z pappy zrezygnowałam.

Majka powinnaś mieć w lux medzie cmv.
W Krakowie przy zakładaniu karty ciąży lekarz wydaje kartę opieki okołoporodowej, sa tam wszystkie badania, trzy usg na super sprzęcie u certyfikowanych lekarzy. Z ta karta po prostu idę do placówki i mowie w którym tyg ciąży jestem i ktore badania chce zrobić. To jest super rozwiazanie.
d7d98fc87d88291418350f69fba4ba2d.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę że w różnych miastach opieka w luxmedzie się różni. Ja nie dostałam takiej karty co więcej teraz chodzę na nfz i nie mogę wykonywać badań w luxmedzie bo na każde badanie muszę mieć skierowanie od lekarza luxmedu. Chodzę na nfz bo w luxmedzie lekarz na wizycie nie zrobi usg tylko wystawia skierowanie i zapisujesz się osobno a jakość sprzętu pozostawia wiele do życzenia i mój lekarz z nfz poświęcił więcej uwagi na to badanie niż tam. Beznadzieja...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale miałam jakiś problem z dodawaniem komentarzy i nareszcie udało mi sie ogarnać[emoji16] [emoji4]
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jeszcze do Waszego grona [emoji4]
Mam na imię Kasia, mam 28 lat i jestem w 15t5d ciąży [emoji4] termin na 02.06.
W brzuszku rosnie mi mały Mateuszek (potwierdzone na USG :-) ) i to będzie moje pierwsze dziecko i pierwszy chłopiec w rodzinie! [emoji4]

Pozdrawiam Was serdecznie i zdrówka! [emoji8]

Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale miałam jakiś problem z dodawaniem komentarzy i nareszcie udało mi sie ogarnać[emoji16] [emoji4]
W brzuszku rosnie mi mały Mateuszek (potwierdzone na USG :-) ) i to będzie moje pierwsze dziecko i pierwszy chłopiec w rodzinie! [emoji4]

Gratulacje i witam

2nn33e3k5z1n9x89.png

Hej :-)

reklama
Do góry