Emkaa
Fanka BB :)
Moim zdaniem ( nie medycznym) - nie.Dziewczyny a jak kilka lat temu robiłam tą cytomegalię i wyszło że chorowałam i mam przeciwciała to już nie muszę powtarzać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem ( nie medycznym) - nie.Dziewczyny a jak kilka lat temu robiłam tą cytomegalię i wyszło że chorowałam i mam przeciwciała to już nie muszę powtarzać?
Chyba jednak nie skoro żaden lekarz u mnie w mieście nie może zrobić połówkowego. Może co najwyżej zwykle usg, a to nie to samo jak widać.Bellax- certyfikat fnf dotyczy badania 11-14 TC.
tak , dwie inseminacje , przygotowania do inseminacji , wizyty u specjalistów raz Polska raz Irlandia .Oczywiście wszystkie wizyty prywatnie ,ale warto było .hehe chociaż tyle. U ciebie jednak więcej samo zajście w ciążę, nie ?
ale to ją wywołałam, bo tylko ja miałam nie robic połówkowego u lekarza z certyfikatem.
Ja dzisiaj chyba dostanę zwolnienie. Qrcze tak dziwnie, tyyyyyle czasu bez pracycześć dziewczyny przeczytałam dwie strony wiecej nadrabiac nie będę
połówkowe robię w luxmedzie bo tam chodzę. juz jestem umowiona na 17 stycznie i sie doczekać nie mogę
siedze w domu drugi dzień śmiesznie.. jakoś mi dziwnie z myślą że mam nie pacowac półtorej roku... wypadne z obiegu jak nic... ogólnie rzecz biorąc przygotowałam się an to aby pracować w domu.. ale chyba wole powolutku sprzatać sobie dom. pólka po półce. wczoraj trochę kuchnie ogarnełam. musze się wziąć za szafki.
Dopiero skonczylam was nadrabiać
Dziewczyny mam do was pytanie...
Otoz na ostatniej wizycie gin dala mi skierowanie na badania prenatalne.. Napisala nazwisko lekarza do jakiego mam sie udac do szpitala i powiedziala ze bedzie mnie to kosztowac 400 zl.. I mam pytanie do was na czym tqk konkretnie polega to badanie? Czy jest ono konieczne? Bardzo was prosze o pomoc....
Jestem zielona w tych sprawach i licze na waszą pomoc
Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom