reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi też jedni mówią tak drudzy tak. Ale skoro 2 lekarzy powiedziało, że zagrożenie jest mega znikome to po co się stresować. Robie badania inne na bieżąco. Połówkowe u mnie to 300 zł. 1/4 mojej wypłaty którą jeśli nie musze wydam na coś innego. Jeśli powiedziałby ze trzeba zrobić lecę tam pierwsza. Żeby nie zrozumieć ze oszczędzam na dziecku przypadkiem

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja już na ciążę wysłałam 1800zł...( przed chwilą liczyłam), leki na podtrzymanie, wizyty, badania... teraz jeszcze ta cytomegalia? nie wiem jak to się pisze ;), połówkowe... normalnie nie mam już siły się na to denerwować. Robie jak leci. dobrze że nie jest u nas tak źle z tymi finansami bo bym się załamała.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jak można nie zrobić usg polowkowego, jest to usg, które jako jedno z trzech w ciąży jest obowiązkowe. ok, niektóre z Was chodzą prywatnie na usg i nie chca wydawać 200-300 zl dodatkowo ale kurcze wystarczy podzwonic po państwowych przychodniach i muszą Wam znaleźć termin na takie usg i zrobić za darmo. nawet jak okaże się, ze lekarz nie ma certyfikatu to i tak na usg potrafi zobaczyć nerki, wątrobę, żołądek czy pęcherz. zawsze lepsze to niż nic.
przecież mamy usg na każdej wizycie ( przynajmniej ja.) więc nie rozumiem

w57vyx8dubspq12k.png

ja już na ciążę wysłałam 1800zł...( przed chwilą liczyłam), leki na podtrzymanie, wizyty, badania... teraz jeszcze ta cytomegalia? nie wiem jak to się pisze ;), połówkowe... normalnie nie mam już siły się na to denerwować. Robie jak leci. dobrze że nie jest u nas tak źle z tymi finansami bo bym się załamała.
1800 zł to jeszcze nic ile ja na ciąże wydałam .Mnie moje małe szczęście kosztowało do tej pory ok 20 tyś zł , ale nie żałuje ani jednej złotówki , bo jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :D

Dziewczyny a jak kilka lat temu robiłam tą cytomegalię i wyszło że chorowałam i mam przeciwciała to już nie muszę powtarzać?

reklama
Do góry