reklama
Daktyl2016
Fanka BB :)
Mlodamama ja przepraszam z góry że będę Cię męczyć.
Czy miałaś cholestaze w poprzedniej ciąży??
Kto zlecił Ci ten lek??
Czy swedziala Cie skóra jak miałaś źle wyniki wątrobowe??
Kto zlecił Ci ten lek??
A mnie znowu głowa boli... Nie mam co gadać swojemu gin bo ten to tylko "no co ty nie powiesz..." za pierwszym razem myślałam że wyraża w ten sposób swoje zainteresowanie no ale okazało się że nie. Muszę kupić ciśnieniomierz :/
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj zjadlam sniadanie i momentalnie cale zwróciłam... Pozniej caly dzien mnie mdlilo. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej i to taki jednorazowy wyskok... Oby u Cb bylo tak samoDziewczyny... czy to możliwe żeby pojawiły się mdłości aż takie prowokujace do wymiotów czy po prostu coś zezarlam ? Od wczoraj jest mi niedobrze. Dwa razy już w nocy budziłam się bo obudziła mnie mdłości takie, że musiałam biec do łazienki pochylić się nad muszla... ale nie zwymiotowalam bo próbowałam nie [emoji12] wiem że to głupie ale ja się panicznie boję rzygania- od razu mam walenie serca, łzy mi ciekna i mi gorąco... więc wyplulam tylko sline...
A mówiłam, że tak dobrze się czuje, że nic mi nie jest... teściowa się wczoraj pytała jak się czuje... już nigdy nie powiem że dobrze...
Anulka.
Hmmm a ja jutro idę na uroczystą kolację i po pierwsze zastanawiam się co będę jadła bo dowiedziałam się że będą głównie ryby, a po drugie nie wiem co ubrać [emoji22] wszystkie sukienki mam albo obcisłe albo sportowe [emoji20] myślałam jeszcze o koszuli Ale nie kupiłam jeszcze spodni ciazowych a w leginsach nie pójdę [emoji24]
Zając Czerwcowy
Oby bo ostatkiem sił powstrzymalam się przed rzyganiem.Wczoraj zjadlam sniadanie i momentalnie cale zwróciłam... Pozniej caly dzien mnie mdlilo. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej i to taki jednorazowy wyskok... Oby u Cb bylo tak samo
Zając Czerwcowy
Ja mam w pt wigilię firmowa i na bank będą same ryby...Hmmm a ja jutro idę na uroczystą kolację i po pierwsze zastanawiam się co będę jadła bo dowiedziałam się że będą głównie ryby, a po drugie nie wiem co ubrać [emoji22] wszystkie sukienki mam albo obcisłe albo sportowe [emoji20] myślałam jeszcze o koszuli Ale nie kupiłam jeszcze spodni ciazowych a w leginsach nie pójdę [emoji24]
U
użytkownik 16
Gość
mlodamama21
Wymioty mialam.i biegunke..bylam w szpitalu i tam zrobili pakiet watrobowy o wyniki wyszly na tyle zle ze poerwsze dni mnie w szpitalu leczyliMlodamama ja przepraszam z góry że będę Cię męczyć.
Kto zlecił Ci ten lek??
reklama
Anusiek1508
Wczoraj mialam tak samo po budyniu, caly pozny wieczor odruchy wymiotne i w nocy podobnie. Niestety cos takiego zdarza sie, i tak w ogole i po zjedzenie czegosDziewczyny... czy to możliwe żeby pojawiły się mdłości aż takie prowokujace do wymiotów czy po prostu coś zezarlam ? Od wczoraj jest mi niedobrze. Dwa razy już w nocy budziłam się bo obudziła mnie mdłości takie, że musiałam biec do łazienki pochylić się nad muszla... ale nie zwymiotowalam bo próbowałam nie [emoji12] wiem że to głupie ale ja się panicznie boję rzygania- od razu mam walenie serca, łzy mi ciekna i mi gorąco... więc wyplulam tylko sline...
A mówiłam, że tak dobrze się czuje, że nic mi nie jest... teściowa się wczoraj pytała jak się czuje... już nigdy nie powiem że dobrze...