reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oj tak zaparć to i ja już nie mam. Dlatego też spadło mi te 2 kg

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja dziękuję Bogu ze nie mam już wzdecia. Mogę cieszyć się jedzeniem przynajmniej[emoji12]

reklama
Mlodamama ja przepraszam z góry że będę Cię męczyć.
Czy miałaś cholestaze w poprzedniej ciąży??
Kto zlecił Ci ten lek??
Czy swedziala Cie skóra jak miałaś źle wyniki wątrobowe??

A mnie znowu głowa boli... Nie mam co gadać swojemu gin bo ten to tylko "no co ty nie powiesz..." za pierwszym razem myślałam że wyraża w ten sposób swoje zainteresowanie no ale okazało się że nie. Muszę kupić ciśnieniomierz :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... czy to możliwe żeby pojawiły się mdłości aż takie prowokujace do wymiotów czy po prostu coś zezarlam ? Od wczoraj jest mi niedobrze. Dwa razy już w nocy budziłam się bo obudziła mnie mdłości takie, że musiałam biec do łazienki pochylić się nad muszla... ale nie zwymiotowalam bo próbowałam nie [emoji12] wiem że to głupie ale ja się panicznie boję rzygania- od razu mam walenie serca, łzy mi ciekna i mi gorąco... więc wyplulam tylko sline...
A mówiłam, że tak dobrze się czuje, że nic mi nie jest... teściowa się wczoraj pytała jak się czuje... już nigdy nie powiem że dobrze...

p19u9jcg81ehxczt.png
Wczoraj zjadlam sniadanie i momentalnie cale zwróciłam... Pozniej caly dzien mnie mdlilo. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej i to taki jednorazowy wyskok... Oby u Cb bylo tak samo

oar8s65gmlqg37sx.png

Hmmm a ja jutro idę na uroczystą kolację i po pierwsze zastanawiam się co będę jadła bo dowiedziałam się że będą głównie ryby, a po drugie nie wiem co ubrać [emoji22] wszystkie sukienki mam albo obcisłe albo sportowe [emoji20] myślałam jeszcze o koszuli Ale nie kupiłam jeszcze spodni ciazowych a w leginsach nie pójdę [emoji24]

16udskjopmtfyunf.png

Hmmm a ja jutro idę na uroczystą kolację i po pierwsze zastanawiam się co będę jadła bo dowiedziałam się że będą głównie ryby, a po drugie nie wiem co ubrać [emoji22] wszystkie sukienki mam albo obcisłe albo sportowe [emoji20] myślałam jeszcze o koszuli Ale nie kupiłam jeszcze spodni ciazowych a w leginsach nie pójdę [emoji24]

16udskjopmtfyunf.png
Ja mam w pt wigilię firmowa i na bank będą same ryby... :(

p19u9jcg81ehxczt.png

Mlodamama ja przepraszam z góry że będę Cię męczyć.
Czy miałaś cholestaze w poprzedniej ciąży??
Kto zlecił Ci ten lek??
Czy swedziala Cie skóra jak miałaś źle wyniki wątrobowe??
Wymioty mialam.i biegunke..bylam w szpitalu i tam zrobili pakiet watrobowy o wyniki wyszly na tyle zle ze poerwsze dni mnie w szpitalu leczyli

reklama
Dziewczyny... czy to możliwe żeby pojawiły się mdłości aż takie prowokujace do wymiotów czy po prostu coś zezarlam ? Od wczoraj jest mi niedobrze. Dwa razy już w nocy budziłam się bo obudziła mnie mdłości takie, że musiałam biec do łazienki pochylić się nad muszla... ale nie zwymiotowalam bo próbowałam nie [emoji12] wiem że to głupie ale ja się panicznie boję rzygania- od razu mam walenie serca, łzy mi ciekna i mi gorąco... więc wyplulam tylko sline...
A mówiłam, że tak dobrze się czuje, że nic mi nie jest... teściowa się wczoraj pytała jak się czuje... już nigdy nie powiem że dobrze...

p19u9jcg81ehxczt.png
Wczoraj mialam tak samo po budyniu, caly pozny wieczor odruchy wymiotne i w nocy podobnie. Niestety cos takiego zdarza sie, i tak w ogole i po zjedzenie czegos ;)

Do góry