reklama
U
użytkownik 16
Gość
Powiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.
Ja teraz mialam bardzo malo badan i bede walczyla o skierowanie na nastepnej wizycie. Jak nie to zrobie prywatniePowiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.
SisiP
Fanka BB :)
Justyna ja mam pakiet w enelmedzie i mi lekarka dala skierowanie na cytomegalie. Powiedziala ze coraz czesciej sie kieruje teraz dziewczyny na to badanie... IPowiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.
U
użytkownik 16
Gość
I robiłaś? Ja pakietów żadnych nie mam niestety bo chodzę do zwykłej przychodni może dlatego nie dostałam. Ale jutro chyba pójdę zrobię bo kolerzanka mnie na straszyła i jednak wolę wiedzieć.
Ja nie miałam cytomegalii ani na nfz ani luxmed.
A myslicie że można posmarować plecy amolem?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A myslicie że można posmarować plecy amolem?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Fanka BB :)
Ja chodze prywatnie i mialam to badanie robione. Ogolnie na liscie badań do zrobienia mialam bardzo duzo.Powiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.
reklama