reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam ;) u mnie dziś lenistwa , mam dzień wolny i caly dzień w domu bede odpoczywala, Dziecko w przedszkolu , mąż w pracy na caly dzień.

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.

Powiedzcie mi dziewczyny czy w zleconych badaniach robilyscie cytomegalie? Byłam u znajomej która ma półrocznego synka i do tej pory nie widziałam żeby się źle rozwijał. Znajoma natomiast powiedziała ze w ciazy miała cytomegalie ale żaden lekarz jej tych badań nie zlecił i dowiedziała się o tym po porodzie dopiero. Jej mały miał lekkie wodoglowie i w bardzo lekkim stopniu jest upośledzonych ruchowo. Rehabilituja go i ma duże szanse rozwijać się normalnie. Na straszyła mnie i chyba sama pójdę zrobię sobie to badanie.

Ja teraz mialam bardzo malo badan i bede walczyla o skierowanie na nastepnej wizycie. Jak nie to zrobie prywatnie

oar8s65gmlqg37sx.png

Justyna ja mam pakiet w enelmedzie i mi lekarka dala skierowanie na cytomegalie. Powiedziala ze coraz czesciej sie kieruje teraz dziewczyny na to badanie... I

Justyna ja mam pakiet w enelmedzie i mi lekarka dala skierowanie na cytomegalie. Powiedziala ze coraz czesciej sie kieruje teraz dziewczyny na to badanie... I

I robiłaś? Ja pakietów żadnych nie mam niestety bo chodzę do zwykłej przychodni może dlatego nie dostałam. Ale jutro chyba pójdę zrobię bo kolerzanka mnie na straszyła i jednak wolę wiedzieć.

Ja chodze prywatnie i mialam to badanie robione. Ogolnie na liscie badań do zrobienia mialam bardzo duzo.

reklama
Do góry