reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jak Wam mija sobotni wieczór,jakieś plany?? Mi jakoś smutaśnie,bo siedze sama i zamulam,a mój poszedł na wigilię pracowniczą do klubu taaa ;)
60 stron do nadrobienia! Jesteście niemożliwe :D

Ja W KONCU usiadłam! Dziś moja firma zorganizowała Mikołajki dla dzieci, moja typowo chwyciła się nogi i bała się brodacza :) później obserwowała Go z kąta, ale podejść się nie odważyła ;)
Pozniej urodziny bratanicy... ledwo żyję, ale wiem że za godzinę będziemy mieli czas tylko dla siebie, uffff
Widzę, że u Was dziś też samo zdrowe jedzenie...pizza, hamburgery :D ja w biegu też na więcej czasu nie mialam, ale zachcianki nie mówiły NIE ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Dziewczyny, robię właśnie tabelkę.
Dużo Was mimo mojej prośby pisało w wątku, więc mogłam przeoczyć wpisy.
Te, które mam to:
Aleksandrax
Anika81
Arya88
Beata
Caixa
Gemmina
Emka
Mlodamama21
Motylek
Natalia91
Woroniasta
Tynka
Zając czerwcowy
Zielinka

Jeśli kogoś pominęłam lub chce dołączyć poproszę wiadomość prywatną.

Caixa
Wroniasta
Tynka
Zielinka

Poproszę w wiadomości dokładny wiek ciąży z usg gdzie poinformował Was lekarz o płci.

Dziękuję.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pisałam odrazu hih pierwsza byłam jutro może ogarnę was a tak w skrócie marzenie dziewczynka, zabobony dziewczynka, znając życie cudowny trzeci chłopak :)

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

No to prawda problemu nie ma jest dużo kwater my jakoś zawsze mamy szczęście i ci jedziemy nad morze to mamy piękna pogodę w a tym roku to już wszystko przebiło bo cały tydzień było pięknie. W maju byliśmy w Chorwacji to tam było jeszcze pare dni chłodne a u nas super .
Mężuś kazał dzisiaj nie gotować zabiera mnie do restauracji :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jaki kochany :) my właśnie siedzimy na burgerze :) mąż robi wielkie oczy bo beton odkładam na bok a zawsze mu wyjadalam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Caixa nie robiłam GGTP, ale też nigdy nie oznaczali mi tego w szpitalu, pozostałe w normie. Siedzą mnie pachwiny, twarz, dekolt, nogi nasz kur... wszystko!
Cóż zaczynam eliminować po kolei. A wyniki za dwa tygodnie powtórzę.

Zając a ile Wy po ślubie jesteście?
My po ślubie całe hmmm od lipca tego roku ;) a ze sobą 7 lat :)

p19u9jcg81ehxczt.png

No własnie .co tu robić ? skończyłam oglądać ostatni odcinek mojego ukochanego serialu Black Sails ,w styczniu nowy sezon .Gra o Tron też w 2017 tak samo jak Stranger Things czyli też 2017 .Kurcze co oglądać ? Jakieś pomysły ?
Sherlocka oglądałas ? Ja uwielbiam :)
My właśnie szukamy jakiegoś filmu. Mieliśmy iść do kina ale dzikie tłumy więc wieczór idealny w domu pod kocem z herbatka przed tv ;) my i kot ;)
p19u9jcg81ehxczt.png

Cymera a ogladalas "Orange is the New black"? polecam! :)
nie oglądałam wygląda ciekawie i zachęcająco ale pokazałam mężowi do recenzji i niestety :no2: bo on tylko Si -Fi , fantastyka albo historyczne .Problem w tym że my razem oglądamy , więc jak jemu coś się nie spodoba to zaraz aut .

reklama
Do góry