cymera
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież jesteś w ciąży gorzej jakby poprosiła panią , która jest w ciąży gastrycznej [emoji23]Camera cudownie :-)
Dziś stoję w kolejce dużo ludzi przedemna a Pani przy kasie "Proszę Panią w ciąży o podejście" rozejrzał się dookoła i mówię zdziwiona "ja?"
A mąż boki z tego zrywal, że komiczne to wyglądało.
Hahha Ludzie są tak rzadko uprzejmi że aż cie wmurowało jak już się wydarzył ten cudCamera cudownie :-)
Dziś stoję w kolejce dużo ludzi przedemna a Pani przy kasie "Proszę Panią w ciąży o podejście" rozejrzał się dookoła i mówię zdziwiona "ja?"
A mąż boki z tego zrywal, że komiczne to wyglądało.
Pod moim też nie ;( a szkoda bo 2 razy dziennie jeżdżę autobusem i niestety są bardzo obładowane ludźmi. Jest ciasno, duszno i często ktoś trąca mój brzusio ;(Ja jeszcze nie zaznałam tej uprzejmości ale tez dlatego ze jest zima pod moim płaszczem nic nie widać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja kupiłam w biedronce bezzapachowyJa chciałam się smarować olejem kokosowym i tak tez robiłam ale zaczął mnie drażnić zapach, nie potrafię znieść kokosu . Ja niestety mam skłonności do rozstępów kilka już mam na pośladkach które zostały z okresu dojrzewania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie też mam ten z biedronki i nie pachnie. Bardzo źle znoszę zapachy i się bałam ale ten na prawdę nie pachnie, nie drażni.A ja kupiłam w biedronce bezzapachowy
Też się koko smaruję, w pierwszej C. smarowalam się jakimś z Rossmanna i rozstępy wyszły. Ale trudno jak już urodze drugie dziecko to je zatatuuje (rozstępy nie dziecko ;p) i nic nie będzie widać [emoji14] więc się nie przejmuje za specjalnie.
Seriale oglądamy na netflixie, też polecam Orange is the new Black i Orphan Black - jestem w trakcie właśnie.
Dziś kupiłam wreszcie spodnie ciążowe, dorwalam przecene w h&m to od razu 2 sztuki wzięłam.