reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja kupiłam w biedronce bezzapachowy :)
Też się koko smaruję, w pierwszej C. smarowalam się jakimś z Rossmanna i rozstępy wyszły. Ale trudno jak już urodze drugie dziecko to je zatatuuje (rozstępy nie dziecko ;p) i nic nie będzie widać [emoji14] więc się nie przejmuje za specjalnie.

Seriale oglądamy na netflixie, też polecam Orange is the new Black i Orphan Black - jestem w trakcie właśnie.

Dziś kupiłam wreszcie spodnie ciążowe, dorwalam przecene w h&m to od razu 2 sztuki wzięłam.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Są przeceny w hm na dziale mama ? We wtorek wybieram się na mały shopping dobrze wiedzieć:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny ja też nie śpię, całą noc się kulam, łózko szpitalne niewygodne... jak udało mi się usnąć to śniło mi się, że synek miał mieć operację serca... nie no dramat, nieprzytomna jestem i wymiotować mi się od tego chce, a ja dzisiaj zwymiotuję do wizyty to na bank mnie nie wypuszczą :/

7u223e3kwboc3bjp.png

Caixa nie robiłam GGTP, ale też nigdy nie oznaczali mi tego w szpitalu, pozostałe w normie. Siedzą mnie pachwiny, twarz, dekolt, nogi nasz kur... wszystko!
Cóż zaczynam eliminować po kolei. A wyniki za dwa tygodnie powtórzę.

Zając a ile Wy po ślubie jesteście?
Ja te badania zrobilam w pakiecie wiec nie mam pojecia co oznacza.Najwazniejsze ze wyszlo w normie. Ja oprocz niedoczynnosci mam hashimoto i przeciwciala b.wysokie i moze z tego to swedzenie.Po wyeliminowaniu tabletek,olejkow i mandarynek swedzenie zniknelo :)

reklama
Wychodzę do domu :)

W ogóle lekarz dyżurny stwierdził, że jak mam wymioty ok 2 razy na dobę to jak na ciąże to luksus... ciekawe czy jak on by rzygał 2 razy na dobę przez ileś tam tygodni plus mdłości i brak apetytu to by się dobrze czuł

7u223e3kwboc3bjp.png
Dobrze ze wychodzisz! Ale lekarze to w większości debile... A może jeszcze- ciąża to nie choroba, ogarnij się.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry