reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

marzenia: chłopak
przeczucia i zachcianki : chłopak
chiński : chłopak
prenatalne : dziewczyna :( ale nie wiem na ile to pewne bo mi nie powiedział :(

reklama
Test suwaczka

16udskjopmtfyunf.png

Mieszkam z mezem na Kujawach, mamy synka 4.5letniego. W tej chwili budujemy sie i mam ogromna nadzieje ze wprowadzimy sie przed narodzinami drugiego dziecka. Co do plci to z chinskiego wychodzi dziewczynka, z objawow na poczatku chlopak, od ok.11tc dziewczynka. I w tej ciazy musze sie bardzo pilnowac bo syn urodzil sie z waga prawie 5kg, teraz będzie cc odrazu. Cukrzycy niby brak, a jednak waga poszla[emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow! Mój synek miał równe 4kg i już duży był. Urodziłaś naturalnie czy miałaś cięcie? I czy tak naturalnie urósł chłopczyk czy miałaś cukrzycę albo przenosiłaś?

Witaj i rozgość się :)

Wow! Mój synek miał równe 4kg i już duży był. Urodziłaś naturalnie czy miałaś cięcie? I czy tak naturalnie urósł chłopczyk czy miałaś cukrzycę albo przenosiłaś?

Witaj i rozgość się :)
Termin mialam na 4 kwietnia, juz w marcu mial 4.5kg. Poszlam do szpitala na wywolanie 13 kwietnia, w poniedzialek mialam miec cc, a w sobote wieczorem zaczely sie skurcze. Cala niedziele probowalam urodzic sn, ale w koncu ze wzgledu na brak postepu porodu zrobili cesarke. I urodzil sie Piotrek z waga 4940g. Po wszystkim gin powiedzial ze nie urodze sn dziecka pow 4kg bo mam inaczej ulozona kosc miednicy. Dlatego teraz juz mam miec odrazu cc i scisla kontrola wagi dziecka. Cukrzycy nie mialam, glukoza zwsze ok, jedyne mnie niepokoilo to czesto pojawial sie cukier w moczu.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas z kalendarza chińskiego ; chłopak
Z usg prenatalnego dziewczynka
Z usg kilka dni później chłopak
Przeczucia ; brak
Miałam dzisiaj nie przespana noc.
Mąż w pracy wybił brak a przed świetami tyle pracy :( martwię się

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry