reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Byłam wczoraj na usg. Z dzieckiem wszystko ok. Prawdopodobnie będzie chłopczyk. Mam już córeczkę więc parka się szykuje. Stopy mają długość 1,5 cm. Padłam!
serdeczne gratulacje :) wow stopa 1,5 cm , pamiętam jak na usg cały dzidziuś tyle miał , ale rosną te nasze dzieci :)

reklama
Dzień dobry wszystkim cała noc nie spalam . Dzisiaj o 8.30 mam badania prenatalne. Aż mam mdłości że stresu . Wykończe się zaraz [emoji33][emoji23] życzę wszystkim udanych wizyt dzisiaj. Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka . [emoji173]

34bwyx8dkk6avua5.png

Dzień dobry wszystkim cała noc nie spalam . Dzisiaj o 8.30 mam badania prenatalne. Aż mam mdłości że stresu . Wykończe się zaraz [emoji33][emoji23] życzę wszystkim udanych wizyt dzisiaj. Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka . [emoji173]

34bwyx8dkk6avua5.png
Zaciśnięte :-) [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie fajnie:) Korzystaj bo to jest świetny relaks. Ja boję się iśc na basen ze względu na nawracające infekcje... dopiero skończyłam nistatynę brać.. ale mojemu kręgosłupowi przydałby się też taki relaks:)
Ja chodziłam przed ciążą na basen średnio trzy razy w tygodniu a później zaczęły się infekcje. Teraz też biorę nystatyne (juz po raz drugi) na zmiane z gynalginem i czuje znaczna różnice. Moja gin twierdzi ze basen może i jest wylęganią zarazków ale najczęściej łapiemy je w toalecie wiec nie odradzila mi basenu. Chodzę dalej.

Madziarra, Madzien trzymam kciuki

Kaczak gratuluję udanej wizyty.

Do góry