reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, a ja przed chwilą wróciłam z aquaerobiku. Było super, 30 minut takich lekkich ćwiczeń bardzo mi pomogło na kręgosłup. Rozmawiałam przed zajęciami z instruktorką, uprzedziłam o ciąży. Mówiła mi co i jak mam robić aby było bezpiecznie dla dziecka. Będę teraz chodzić na basen 2 x w tygodniu.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Dziewczyny, a ja przed chwilą wróciłam z aquaerobiku. Było super, 30 minut takich lekkich ćwiczeń bardzo mi pomogło na kręgosłup. Rozmawiałam przed zajęciami z instruktorką, uprzedziłam o ciąży. Mówiła mi co i jak mam robić aby było bezpiecznie dla dziecka. Będę teraz chodzić na basen 2 x w tygodniu.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Super, też bym chciała na basen ale się boję, jak to ostatnio stwierdziła moja mama, łapie zapalenie pęcherza jak wiatr mocniej zawieje [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

0d1y3e3kgrmge34s.png

Fajnie fajnie:) Korzystaj bo to jest świetny relaks. Ja boję się iśc na basen ze względu na nawracające infekcje... dopiero skończyłam nistatynę brać.. ale mojemu kręgosłupowi przydałby się też taki relaks:)

Osza, cieszę się bardzo, ze wszystko w porządku i gratuluję Dziewczynki :)

Aleksandrax ale fajnie, ze tak szybko zbilo się TSH :)

Kitya oby woda i ćwiczenia szybko pomogły odciążyć kręgosłup i pozbyć się bólu pleców.

Arya strasznie mi przykro z powodu Twoich dolegliwości. Ja też bym dla własnego spokoju skonsultowala ten incydent z lekarzem.

Powodzenia jutro na badaniach, dziewczyny!

Ja mam przed sobą czwartkowe badania krwi i glukozę, czytając wasze wrażenia jakiś nie mam ochoty tam iść... mówicie, żeby wziąć cytrynę?
A potem w pon usg, to będzie 13t1d, może się pokaże płeć [emoji1] [emoji110]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry