Dziewczyny, a ja przed chwilą wróciłam z aquaerobiku. Było super, 30 minut takich lekkich ćwiczeń bardzo mi pomogło na kręgosłup. Rozmawiałam przed zajęciami z instruktorką, uprzedziłam o ciąży. Mówiła mi co i jak mam robić aby było bezpiecznie dla dziecka. Będę teraz chodzić na basen 2 x w tygodniu.
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Super, też bym chciała na basen ale się boję, jak to ostatnio stwierdziła moja mama, łapie zapalenie pęcherza jak wiatr mocniej zawieje [emoji14]Dziewczyny, a ja przed chwilą wróciłam z aquaerobiku. Było super, 30 minut takich lekkich ćwiczeń bardzo mi pomogło na kręgosłup. Rozmawiałam przed zajęciami z instruktorką, uprzedziłam o ciąży. Mówiła mi co i jak mam robić aby było bezpiecznie dla dziecka. Będę teraz chodzić na basen 2 x w tygodniu.
madireiro
Dziewczyny, a ja przed chwilą wróciłam z aquaerobiku. Było super, 30 minut takich lekkich ćwiczeń bardzo mi pomogło na kręgosłup. Rozmawiałam przed zajęciami z instruktorką, uprzedziłam o ciąży. Mówiła mi co i jak mam robić aby było bezpiecznie dla dziecka. Będę teraz chodzić na basen 2 x w tygodniu.
Fajnie fajnie Korzystaj bo to jest świetny relaks. Ja boję się iśc na basen ze względu na nawracające infekcje... dopiero skończyłam nistatynę brać.. ale mojemu kręgosłupowi przydałby się też taki relaks
madziarra21
Anula1988
Osza, cieszę się bardzo, ze wszystko w porządku i gratuluję Dziewczynki
Aleksandrax ale fajnie, ze tak szybko zbilo się TSH
Kitya oby woda i ćwiczenia szybko pomogły odciążyć kręgosłup i pozbyć się bólu pleców.
Arya strasznie mi przykro z powodu Twoich dolegliwości. Ja też bym dla własnego spokoju skonsultowala ten incydent z lekarzem.
Aleksandrax ale fajnie, ze tak szybko zbilo się TSH
Kitya oby woda i ćwiczenia szybko pomogły odciążyć kręgosłup i pozbyć się bólu pleców.
Arya strasznie mi przykro z powodu Twoich dolegliwości. Ja też bym dla własnego spokoju skonsultowala ten incydent z lekarzem.
tynka2506
Dziewczyny wklejam wam fajny artykuł na temat nadciśnienia w ciąży od mamyginekolog:
Link do: Nadciśnienie tętnicze w ciąży
Widzę ze nie tylko ja czytam mameginekolog polecam więcej jej postów mi dużo dały
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Powodzenia jutro na badaniach, dziewczyny!
Ja mam przed sobą czwartkowe badania krwi i glukozę, czytając wasze wrażenia jakiś nie mam ochoty tam iść... mówicie, żeby wziąć cytrynę?
A potem w pon usg, to będzie 13t1d, może się pokaże płeć [emoji1] [emoji110]
Ja mam przed sobą czwartkowe badania krwi i glukozę, czytając wasze wrażenia jakiś nie mam ochoty tam iść... mówicie, żeby wziąć cytrynę?
A potem w pon usg, to będzie 13t1d, może się pokaże płeć [emoji1] [emoji110]
reklama