reklama
Arya88
Fanka BB :)
Pilas siemie lniane wyciag z ziaren?? Pomoze na bole.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Piłam, dzisiaj rano wypiłam potem zjadlam bułkę i od razu wymioty plus krew od podrażnionego przełyku :/ do teraz czuję :/
yoohoosek
Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa
Super!
Haha! To moze lekarze sami polecają detektory a pózniej czekają na te kobiety co nie znalazły tętna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Wywal go w cholere mąż ma rację [emoji12]Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Marciotek88
Oddaj lub sprzedaj dalej ;-) nie będziesz sie denerwować!Ja już po wszystko ok. Ale przeżyłam chwile grozy. Dziękuje wam za dobre słowa to naprawdę bardzo mi pomogło. Pojechałam na wizytę do ginekolog 24. Babka, która mnie przyjmowała śmiała się że te detektory nakręcają im biznes... Mój mąż chce go rozwalić o ścianę. Szukaliśmy chyba przez godzinę milimetr po milimetrze, ale mojego tętna na brzuchu też nie wykrył. A i będzie dziewczynka, jestem szczęśliwa
Fajnie że dziewczyna ;-) gratuluję!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Lec do lekarza... Nie ma zartow jak juz jest krewPiłam, dzisiaj rano wypiłam potem zjadlam bułkę i od razu wymioty plus krew od podrażnionego przełyku :/ do teraz czuję :/
Arya88
Lec do lekarza... Nie ma zartow jak juz jest krew
Krew z podrażnionego przełyku po wymiotach była, nie z żołądka na szczęście
reklama
motylek05
A czesto pijesz siemie lniane? Moze staraj sie po troszeczku a czesto pić. Tymbardziej ze masz podrazniony przełyk. Mija szefowa tak sie ratuje i tylko to pomaga na jej problemy z podraznionym gardłem.a ma bardzo zniszczone.Piłam, dzisiaj rano wypiłam potem zjadlam bułkę i od razu wymioty plus krew od podrażnionego przełyku :/ do teraz czuję :/