reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

ritnes: "sea band" - kupilam je w aptece w Austrii ale widzialam, ze w Polsce tez je mozna dostac. To sa opaski akupresurowe i mozna je stosowac tez jak ktos ma chorobe lokomocyjna. Mi po kilku godzinach zdecydowanie pomogly i mam nadzieje, ze tak juz zostanie ;-)

reklama
Ja coś zjem i biegnę na wizytę, mam nadzieję, że zobaczę już serduszko. Fatalnie się dziś czuję, najchętniej bym cały dzień przespała, ale niestety praca i inne obowiązki.. Zaczyna mi chyba brakować sił, by wszystko to ogarnąć.
Szczepienia - temat rzeka, ja szczepię, ale kalendarzem indywidualnym i przeciągam ile się da. Póki co, system się sprawdza, bo syn praktycznie nie choruje, a z córką było dużo gorzej.

Jagódko, u mnie to samo, sił mi brakuje ostatnio, praca, dom, mała i ciąża- to jednak sporo do ogarnięcia. Trzymam kciuki za wizytę, daj znać po.
Ja z tych szczepiących- jeśli była o tym mowa.

Paulinko, witaj :-)

Mama_ka, gratuluję wizyty. Czyli rodzinka poinformowana, fajnie, my moim rodzicom powiemy w niedzielę, a potem w pracy powiadomię, z macierzyńskiego wróciłam w kwietniu, więc pewnie fali radości nie będzie...

Happy, ciekawostka z tymi opaskami. Mnie pomaga w walce z mdłościami jedzenie częściej, a mniejszymi porcjami, po prostu nie mogę dopuścić do tego, żeby żołądek był pusty.

Ostatnia edycja:
Mi też brak sił. Łamie mnie w kościach, boli gardło i węzły chłonne. Młoda chora a do tego idą zęby jak nie śpi to wyje. Szkoda mi jej. Zwolnienia nie dostanę na siebie bo brak wysokiej gorączki a na młodą przysługuje mi jeden dzień. Szaleństwo

Jagódko,, jesteśmy z Tobą całym sercem! :-( Swoją drogą, przykro jest patrzeć jak już druga czy trzecia osoba od nas odchodzi. Powodzenia życzę i duuużo sił.

reklama
Do góry