reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny czy jest sens robić badanie na cytomegalię i toksoplazmozę wcześniej niż będąc w ciąży?
Bo mam pokusę sprawdzić czy nie zaraziłam się niczym jedząc surowiznę i dając się obśliniać dzieciom od lat😆 tylko nie wiem czy tak się w ogóle robi?
Ja robiłam toxo na etapie starań :)

Dziewczyny czy jest sens robić badanie na cytomegalię i toksoplazmozę wcześniej niż będąc w ciąży?
Bo mam pokusę sprawdzić czy nie zaraziłam się niczym jedząc surowiznę i dając się obśliniać dzieciom od lat😆 tylko nie wiem czy tak się w ogóle robi?
jasne, że ma sens :)

Ja robiłam tokso przed staraniami. Dostałam skierowanie od swojego gina 😊

@Justyna1996 Gratuluje, czekam na betę i wskakuj na marcówki ;)

Dziewczyny, kończąc ten miesiąc urodzinowo chciałam Wam podziękować za ogrom wsparcia i wiedzy wyniesiony dzięki Wam. Wszystkim życzę zdrowych ciąż w najbliższych miesiącach!
Urodziny prezent już się wymarzył :) Więc jeszcze raz uściski i pięknych kolejnych miesięcy ciąży:) za rok w urodziny już będziesz tulić swojego bejbika :)

Dzisiaj tak mnie boli podbrzusze, nie miesiączkowo tylko trochę inaczej. Mam jakby twarde i takie czułe, że az poszłam podrzemać na godzinkę. Ciekawe, co przyniosą mi dni. Jutro mamy znajomych ślub w kościele, miałyśmy z sasiadką bramę im zrobić, wszystko przygotowane , a sasiadka dziś wylądowała w szpitalu i będzie rodzić i zostałam z tym sama. Co za niefart.

Dzisiaj tak mnie boli podbrzusze, nie miesiączkowo tylko trochę inaczej. Mam jakby twarde i takie czułe, że az poszłam podrzemać na godzinkę. Ciekawe, co przyniosą mi dni. Jutro mamy znajomych ślub w kościele, miałyśmy z sasiadką bramę im zrobić, wszystko przygotowane , a sasiadka dziś wylądowała w szpitalu i będzie rodzić i zostałam z tym sama. Co za niefart.
Jaką bramę??:D Mój brat bierze ślub w przyszły piątek, więc się zastanawiam czy też coś takiego powinniśmy zrobić;D

reklama
Jaką bramę??:D Mój brat bierze ślub w przyszły piątek, więc się zastanawiam czy też coś takiego powinniśmy zrobić;D
Kupilyśmy taki zestaw do zrobienia bramy, kupilyśmy upominek, prosecco na toast na bramie z życzeniami. I idziemy tylko do kościoła, bo to kameralny rodzinny ślub.

Załączniki

• 20230630_124546.jpg
    20230630_124546.jpg
    1 004,8 KB · Wyświetleń: 101
  • 20230630_124438.jpg
    20230630_124438.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 98
  • 20230630_124748.jpg
    20230630_124748.jpg
    616,5 KB · Wyświetleń: 99
Do góry