reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny czy jest sens robić badanie na cytomegalię i toksoplazmozę wcześniej niż będąc w ciąży?
Bo mam pokusę sprawdzić czy nie zaraziłam się niczym jedząc surowiznę i dając się obśliniać dzieciom od lat😆 tylko nie wiem czy tak się w ogóle robi?
Ja robiłam toxo na etapie starań :)

Dziewczyny czy jest sens robić badanie na cytomegalię i toksoplazmozę wcześniej niż będąc w ciąży?
Bo mam pokusę sprawdzić czy nie zaraziłam się niczym jedząc surowiznę i dając się obśliniać dzieciom od lat😆 tylko nie wiem czy tak się w ogóle robi?
jasne, że ma sens :)

Ja robiłam tokso przed staraniami. Dostałam skierowanie od swojego gina 😊

@Justyna1996 Gratuluje, czekam na betę i wskakuj na marcówki ;)

Dziewczyny, kończąc ten miesiąc urodzinowo chciałam Wam podziękować za ogrom wsparcia i wiedzy wyniesiony dzięki Wam. Wszystkim życzę zdrowych ciąż w najbliższych miesiącach!
Urodziny prezent już się wymarzył :) Więc jeszcze raz uściski i pięknych kolejnych miesięcy ciąży:) za rok w urodziny już będziesz tulić swojego bejbika :)

Dzisiaj tak mnie boli podbrzusze, nie miesiączkowo tylko trochę inaczej. Mam jakby twarde i takie czułe, że az poszłam podrzemać na godzinkę. Ciekawe, co przyniosą mi dni. Jutro mamy znajomych ślub w kościele, miałyśmy z sasiadką bramę im zrobić, wszystko przygotowane , a sasiadka dziś wylądowała w szpitalu i będzie rodzić i zostałam z tym sama. Co za niefart.

Dzisiaj tak mnie boli podbrzusze, nie miesiączkowo tylko trochę inaczej. Mam jakby twarde i takie czułe, że az poszłam podrzemać na godzinkę. Ciekawe, co przyniosą mi dni. Jutro mamy znajomych ślub w kościele, miałyśmy z sasiadką bramę im zrobić, wszystko przygotowane , a sasiadka dziś wylądowała w szpitalu i będzie rodzić i zostałam z tym sama. Co za niefart.
Jaką bramę??:D Mój brat bierze ślub w przyszły piątek, więc się zastanawiam czy też coś takiego powinniśmy zrobić;D

reklama
Jaką bramę??:D Mój brat bierze ślub w przyszły piątek, więc się zastanawiam czy też coś takiego powinniśmy zrobić;D
Kupilyśmy taki zestaw do zrobienia bramy, kupilyśmy upominek, prosecco na toast na bramie z życzeniami. I idziemy tylko do kościoła, bo to kameralny rodzinny ślub.

Załączniki

• 20230630_124546.jpg
    20230630_124546.jpg
    1 004,8 KB · Wyświetleń: 98
  • 20230630_124438.jpg
    20230630_124438.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 95
  • 20230630_124748.jpg
    20230630_124748.jpg
    616,5 KB · Wyświetleń: 95
Do góry