reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

W moim poprzednim cyklu kilka dni przed @ miałam plamienia. W tym to w ogóle był odjazd, bo jednorazowo pojawiła się krew, później plamienia, później dwa dni nic i dopiero @. Na dodatek też nic mnie nie bolało (wyjątkowo). Czasami organizm robi takie psikusy. A jakieś trzy miesiące temu miałam cykl 22 dniowy, ale to było po antybiotykoterapii i po drożności. A wydawało mi się, że skoro wszystko jest sztucznie regulowane to będzie jak w zegarku.
no ja mam 1szy monitoring i nie wiem, ale myślę że to okres :(
EDIT pierwszą stymulację, już nie wiem co piszę

reklama
W ogóle z rana dobre wieści. Odpisał mi na maila poprzedni gin, że wypisze mi zaświadczenie o monitoringach, żeby nie trzeba było czekać do listopada z in vitro.
Ło i wtedy jest to brane pod uwagę?
Nie znam tych procedur, dowiem się u swojej gin w klinice.
Często tu dziewczyny mówią o roku leczenia w klinice. Nie chcialam za bardzo zgłębiać tematu, ale chyba jednak zacznę.

Myślę, że to okres rozkręca się :(
Zaczynamy stymulację numer 2, jak pójdzie tak szybko jak 1sza to będę testować jeszcze raz w tym miesiącu.

Mam pytanie, jak poprawić jakość komórek jajowych dodatkowo?

Myślę, że to okres rozkręca się :(
Zaczynamy stymulację numer 2, jak pójdzie tak szybko jak 1sza to będę testować jeszcze raz w tym miesiącu.

Mam pytanie, jak poprawić jakość komórek jajowych dodatkowo?
Ja słyszałam, że inozytol poprawia jakość komórek jajowych, ale jednocześnie może na początku wydłużyć cykl. 😐

reklama
Do góry