MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja pije w winiea słyszałyście o resweratrol? Co sądzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pije w winiea słyszałyście o resweratrol? Co sądzicie?
ja typowo pod kątem jakości komórek brałam koenzym q10 ale póki co nie mam danych by powiedzieć czy coś to dałoMyślę, że to okres rozkręca się
Zaczynamy stymulację numer 2, jak pójdzie tak szybko jak 1sza to będę testować jeszcze raz w tym miesiącu.
Mam pytanie, jak poprawić jakość komórek jajowych dodatkowo?
ja kiedyś też taki stosowałam, ale jak widać efektów nie ma od ponad rokuja pije w winie
a który dc? Ja to jak za długo to wywołujeA ja nadal czekam na majowy okres. Juz aplikacja krzyczy czy zapomnialam wprowadzić dane o miesiączce Nienawidzę tego mojego pcos
współczuje, oczekiwanie najgorsze ja wtedy próbuje wywoływać @ seksem lub jakimś dłuższym spaceremA ja nadal czekam na majowy okres. Juz aplikacja krzyczy czy zapomnialam wprowadzić dane o miesiączce Nienawidzę tego mojego pcos
wszystko jest możliwe, psychika swoje robiJak dostałam ostatnio miesiączkę to odstawiłam moje witaminki z powodu mojego jebniecia (że pierdziele już się nie staram) i wiecie , że odkąd ich nie biorę czuje się psychicznie lepiej. Nie mam tak , że cały czas myślę o ciąży i w ogóle. Tak się zastanawiam czy to , że brałam te witaminy (ovarin i pregna start) mogło mieć wpływ na moje samopoczucie.... Jak myślicie ?
O widzisz. Wtedy non stop beczalam, ciągle czytałam o ciąży , szukałam u siebie objawów , ciągle chodziłam na wkurwie a teraz czuję się dobrze. Mam dobry humor, wychodzę do ludzi ... Wtedy to była jakaś masakra. Ten cykl pewnie już mam stracony ale w następnym na pewno zajde nie ma batawszystko jest możliwe, psychika swoje robi