reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Myślę, że to okres rozkręca się :(
Zaczynamy stymulację numer 2, jak pójdzie tak szybko jak 1sza to będę testować jeszcze raz w tym miesiącu.

Mam pytanie, jak poprawić jakość komórek jajowych dodatkowo?
ja typowo pod kątem jakości komórek brałam koenzym q10 ale póki co nie mam danych by powiedzieć czy coś to dało 😬

Jak dostałam ostatnio miesiączkę to odstawiłam moje witaminki z powodu mojego jebniecia (że pierdziele już się nie staram) i wiecie , że odkąd ich nie biorę czuje się psychicznie lepiej. Nie mam tak , że cały czas myślę o ciąży i w ogóle. Tak się zastanawiam czy to , że brałam te witaminy (ovarin i pregna start) mogło mieć wpływ na moje samopoczucie.... Jak myślicie ?

Jak dostałam ostatnio miesiączkę to odstawiłam moje witaminki z powodu mojego jebniecia (że pierdziele już się nie staram) i wiecie , że odkąd ich nie biorę czuje się psychicznie lepiej. Nie mam tak , że cały czas myślę o ciąży i w ogóle. Tak się zastanawiam czy to , że brałam te witaminy (ovarin i pregna start) mogło mieć wpływ na moje samopoczucie.... Jak myślicie ?
wszystko jest możliwe, psychika swoje robi

reklama
wszystko jest możliwe, psychika swoje robi
O widzisz. Wtedy non stop beczalam, ciągle czytałam o ciąży , szukałam u siebie objawów , ciągle chodziłam na wkurwie a teraz czuję się dobrze. Mam dobry humor, wychodzę do ludzi ... Wtedy to była jakaś masakra. Ten cykl pewnie już mam stracony ale w następnym na pewno zajde 🙂🙂🙂nie ma bata 😂

Do góry