reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
jeszcze się nawet nie wykąpałam! Taki ze mnie rebel
brie bella rebel GIF by E!

Masakra jak te starania ryją beret. 🫣 Ja dziś 8/9dpo i się doszukuję widocznych żył na lewym cycku jak pojebana. 🤣 Bo oczywiście prawy zawsze mnie boli i każdą żyłkę widać, to jak zajdę, to przecież lewy też zacznie boleć i żyły wyjdą, nie? 🤪
Love GIF by Paramount Movies
Classic Reaction GIF

to właśnie jest głowa staraczki, Ta wygląda od środka

reklama
Hej,ja z rana z nietypową sprawą,dostałam @ 13.06 skonczyl się 17.06,a dzisiaj w nocy obudziłam się w łóżku pełnym żywej krwi,krwawienie nie ustępuje,nie jest to plamienie bo tej krwi jest naprawdę dość sporo,podobnie jak przy miesiączce,co to może być? Dość mocno się zaniepokoiłam bo od poprzedniej minął około tydzień 😵‍💫 dodam ze cykle miałam zawsze regularne,wahały się max 2-3 dni

Do góry