U
użytkownik 213578
Gość
też to rozważałam, ale to będzie 10 dni po Ovitrelle więc chyba za wcześnieJa już planuje testowac w dzień ojca, będę wtedy 10 dpo pójdę pewnie tez 8 dpo zrobić proga, to może i betę dorzucę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też to rozważałam, ale to będzie 10 dni po Ovitrelle więc chyba za wcześnieJa już planuje testowac w dzień ojca, będę wtedy 10 dpo pójdę pewnie tez 8 dpo zrobić proga, to może i betę dorzucę
ja miałam strumieniowe i mi nie pokazywały cieni, ale wiem, że niektórym dziewczynom tak.Dziewczyny, a co powiecie na temat testów ciążowych z firmy Testeo?
Jak one się wybarwiają? Miała któraś doczynienia?
na to liczę biedny ten mój stary teraz będzie a już mnie dzisiaj zaczyna jajnik bolećHaha moj podobnie wygląda. Będą urodziny + owulacja
No właśnie wkurzają mnie, bo nic nie pokazująja miałam strumieniowe i mi nie pokazywały cieni, ale wiem, że niektórym dziewczynom tak.
To też zalezy od tego jak intensywnie się tego cienia szuka
Kochana, nikt tak nawet nie pomyśli!Hej ja musiałam się wyciszyć bo jednak była to ciaża biochemiczna... staramy się już rok. Ja co prawda mam 4 dzieci ale 2 starszych z innym i 2 młodszych z mężem. Może ktoś uzna że mam dzieci i po co nam kolejne ale 2 najstarszych ma chorobę genetyczną i chce zostawić chłopców z rodzeństwem które wrazie co będzie przy nich. I zawsze mażyłam żeby mieć 6 dzieci a mąż zawsze chciał mieć 2 max ale zmieniło mu się i sam chce mieć jeszcze 2
Tak tutaj mąż pilnuje, żeby było regularnie i mimo takich moich negatywnych myśli mówi, że przecież jeszcze nic straconego i że bez tego to napewno się nie udaA uprawiacie regularnie seks? Jak tak to możesz nawet odpuścić testy i się skupić na samym procesie robienia bobasa