reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny, a co powiecie na temat testów ciążowych z firmy Testeo?
Jak one się wybarwiają? Miała któraś doczynienia?

Dziewczyny, a co powiecie na temat testów ciążowych z firmy Testeo?
Jak one się wybarwiają? Miała któraś doczynienia?
ja miałam strumieniowe i mi nie pokazywały cieni, ale wiem, że niektórym dziewczynom tak.
To też zalezy od tego jak intensywnie się tego cienia szuka :D

Hej ja musiałam się wyciszyć bo jednak była to ciaża biochemiczna... staramy się już rok. Ja co prawda mam 4 dzieci ale 2 starszych z innym i 2 młodszych z mężem. Może ktoś uzna że mam dzieci i po co nam kolejne ale 2 najstarszych ma chorobę genetyczną i chce zostawić chłopców z rodzeństwem które wrazie co będzie przy nich. I zawsze mażyłam żeby mieć 6 dzieci :) a mąż zawsze chciał mieć 2 max ale zmieniło mu się i sam chce mieć jeszcze 2

Hej ja musiałam się wyciszyć bo jednak była to ciaża biochemiczna... staramy się już rok. Ja co prawda mam 4 dzieci ale 2 starszych z innym i 2 młodszych z mężem. Może ktoś uzna że mam dzieci i po co nam kolejne ale 2 najstarszych ma chorobę genetyczną i chce zostawić chłopców z rodzeństwem które wrazie co będzie przy nich. I zawsze mażyłam żeby mieć 6 dzieci :) a mąż zawsze chciał mieć 2 max ale zmieniło mu się i sam chce mieć jeszcze 2
Kochana, nikt tak nawet nie pomyśli!
Każda z nas ma marzenie. Czy to o pierwszym, czy o kolejnym.

Przytulam Cię mocno ❤️

A ja mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy jak staracie się o drugie/ kolejne dziecko to czy jest to chociaż w jakimś stopniu łatwiejsze do zniesienia, czy jest dokładnie tak samo jak w staraniu o 1sze, bo powiem Wam, że przechodzę to ciężko i nie wyobrażam sobie tego 2 raz :(
Nie chce nikogo urazić, przepraszam jeżeli tak jest, ale to nie jest mój cel

reklama
A możecie mi powiedzieć jakie testy owulacyjne polecacie? Bo wkurza mnie to, że te co mam tak słabo się wybarwiają 🤬 a chce się przygotować na kolejny cykl

Do góry