Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem przed stymulacją powinna być drożność.Powiedzcie mi czy to ma sens, że lekarz stwierdził że narazie stymulacja bez sensu bez drożności skoro to dopiero 2 cykl? bo już różne opinie słyszę i głupieje
Sono-hsg to nie takie "zwykle" badanie. To już wyższa medycyna z pianką słyszałam, że mała różnica i to tylko taki bajer dodatkowy (może źle slyszalam). Ja nie pomogę, bo szpitala nawet nie rozważałam. Robilam prywatnie u swojej zaufanej gin.Właśnie zaczęłam szukać i niby jest za 800 ale teraz to już zgłupiałam czy zwykle sono HSG wystarczy. Czy lepsze to z pianką. Czy próbować w szpitalu zwykłego HSG
Sto lat i spełnienia marzeńWitam się o rok starsza Jeju jak ten czas leci. Dopiero był początek roku. Jak już moje urodziny, za 2 dni rocznica ślubu, za tydzień urodziny męża. I ani się obejrzę a już będą święta.
Nie w tym kontekście zwykle tylko zwykle że z tym płynem/solą, a nie pianką. Ja znów słyszałam że między sono a standardowym HSG jest duża różnica i HSG bardziej polecane. I szczerze już zgłupiałam i się pogubiłam i potrzebuje dobrej rady żeby ruszyć dalej.Sono-hsg to nie takie "zwykle" badanie. To już wyższa medycyna z pianką słyszałam, że mała różnica i to tylko taki bajer dodatkowy (może źle slyszalam). Ja nie pomogę, bo szpitala nawet nie rozważałam. Robilam prywatnie u swojej zaufanej gin.
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i uśmiechu na twarzyWitam się o rok starsza Jeju jak ten czas leci. Dopiero był początek roku. Jak już moje urodziny, za 2 dni rocznica ślubu, za tydzień urodziny męża. I ani się obejrzę a już będą święta.
Jako expert?Mój chłop dziś stwierdził że może się zapisać do staraczek bo widzi chujocienie na testach
wybacz, chujocieniJako expert?
Może być Expert ds. cieni
Hej ja miałam 7 czerwca w szpitalu na NFZ, ogólnie badanie nieprzyjemne, ale idzie wytrzymać. Podawanie kontrastu najgorzej boli, ale po chwili ustępuje.A czy robiła któraś z Was HSG na NFZ? Podobno tam jest robione na RTG i jest lepsze niż SONO-HSG.