reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

I jeszcze jedno pytanie. Chłop ma też zrobić wymaz z cewki moczowej. Jak się dowie to szczęśliwy nie będzie. Czy Chłop którejś z Was robił to badanie? Jak to przebiega, boli?
Mój robił , nie boli, nie wiem jak to wygląda w PL ale mój sobie miał wacikiem tam pogrzebać sam. Pogrzebał i było ok

reklama
ja to najbardziej cierpię, jak mnie zabierze do jakiejś Castoramy. Ogląda te śrubki, a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Dziś też byliśmy w tego typu sklepie, już tak się nudziłam, że poszłam i się spytałam "czy możemy już tu nie być?" 😂
To ja kocham Castoramę, Obi, Bricomarche i wszystkie inne tego typu sklepy :D

ja to najbardziej cierpię, jak mnie zabierze do jakiejś Castoramy. Ogląda te śrubki, a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Dziś też byliśmy w tego typu sklepie, już tak się nudziłam, że poszłam i się spytałam "czy możemy już tu nie być?" 😂
A to ja przy budowie domu się już nauczyłam, że mam mu szukać co każe, a jak już bardzo mnie zezłości to idę oglądać te wystawy kuchni albo łazienek 🤣

Ale ja nie robię na własną rękę. Gin z kliniki dała mi wykaz badań do ivf i zaznaczyła, że kariotyp zrobić jak najszybciej, bo na wynik czeka się do 5 tygodni. I nie chcę, żeby chłop specjalnie brał urlop, żeby do labu pojechać. Ale boję się, że w klinice będą kręcić nosem, że wynik nie jest u nich robiony.
A nie możesz zrobić w klinice? Jak nie to niech spadają...wynik chyba też jest ważny Jak coś, obojętnie gdzie...?

reklama
To ja mam inną taktykę, mówię mu, ja tego sklepu nie lubie skarbie, poczytam forum- a on ok dobra idę 😆😁

Do góry