anyżowa
Fanka BB :)
U nas lecą "Mobilni mechanicy" nie dałam się namówićJa się dałam na namówić na oglądanie walki Pudziana z kimś tam... Jprdl... Jest źle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas lecą "Mobilni mechanicy" nie dałam się namówićJa się dałam na namówić na oglądanie walki Pudziana z kimś tam... Jprdl... Jest źle
mam tak samonie chce wyjść na żula, ale ja jak wypiję butelkę wina to nawet nie czuję xD mogłabym za kółko siadać (oczywiście tego nie robię)
u nas zawsze wszędzie papier, mąż alergik i dużo smarka xD ale przy łóżku ostatnio zainwestowałam w ładne chusteczki w kartonikuMy czasem w szufladzie przy łózku mamy papier toaletowy
Nie wiem co to jest i chyba nie chcę wiedziećU nas lecą "Mobilni mechanicy" nie dałam się namówić
To też rozwiązanie, ale u mnie dziecko… wyciagnie wszystko , a ta zawsze wystajaca chusteczka kusi aby ją wyciagnac wiec papier najbezpieczniej ooo i mokre chusteczki tez.u nas zawsze wszędzie papier, mąż alergik i dużo smarka xD ale przy łóżku ostatnio zainwestowałam w ładne chusteczki w kartoniku
My też mamy chusteczkiu nas zawsze wszędzie papier, mąż alergik i dużo smarka xD ale przy łóżku ostatnio zainwestowałam w ładne chusteczki w kartoniku
Oglądamy nieraz jak nie śpimy, można pośmiaćJa robię klikanko na pilocie między kanałami i u nas trafiło na „magia nagości - edycja Niemiecka”
Boże to jest takie okłardness że leżęJa robię klikanko na pilocie między kanałami i u nas trafiło na „magia nagości - edycja Niemiecka”