LadyCaro
Fanka BB :)
dziecko drogie, ja piję już chyba z 3 drina z whisky! Give me moreeeeOd spermy
Dobra, już się nie odzywam, bo jutro będę żałowała tej rozmowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziecko drogie, ja piję już chyba z 3 drina z whisky! Give me moreeeeOd spermy
To u nas po 14 latach trzeba było się w coś niecoś zaopatrzyćo to ja jakoś fanką gadżetów nie jestem. Ostatnio Stary zaczął coś przebąkiwać, żeby może coś kupić.. ale miałam jakieś z poprzdnimi facetami i jakoś no fun. Najlepszym gadżetem w sypialni jest trzon xD
Ja wypiłam całą butelkę wina A mam mega słabą głowę.dziecko drogie, ja piję już chyba z 3 drina z whisky! Give me moreeee
Na szczęście mamy ulubione, kupimy inne dla bejbówmy to samo!! I ich zapach to dla mnie zapach seksu. Dlatego dla dziecka musiałabym kupować inne xD
Nie przejmuj się, my tu dzisiaj wszystkie jakieś wyjątkowo zbereźne jesteśmyOd spermy
no tak, my w sumie jesteśmy ze sobą względnie krótko jak na małżeństwo, więc dużo jeszcze odkrywamyTo u nas po 14 latach trzeba było się w coś niecoś zaopatrzyć
To jest aktualizacja oprogramowania , raz na czas potrzebnaJa wypiłam całą butelkę wina A mam mega słabą głowę.
nie chce wyjść na żula, ale ja jak wypiję butelkę wina to nawet nie czuję xD mogłabym za kółko siadać (oczywiście tego nie robię)Ja wypiłam całą butelkę wina A mam mega słabą głowę.
Jebłam poprostu nie przyjmuje więcej płynówNo to u nas pro eco - klasyczny mały ręcznik. Jak jest sztywny to do pralki
A szuflady przy łóżku zajęte przez gadżety
właśnie wypilam butelkę białego i mi nawet nie szuminie chce wyjść na żula, ale ja jak wypiję butelkę wina to nawet nie czuję xD mogłabym za kółko siadać (oczywiście tego nie robię)