reklama
Paulinaa88
Zaciekawiona BB
No ja faktycznie teraz to tylko krótkie spacery uskuteczniam i to nawet nie codziennie jestem w stanie... ale już myślę o zrzucaniu kg po ciąży bo trochę się ich nazbierało... ;D
polecam serdecznie aerobik i pilates dla kobiet w ciąży - chodziłam na takie zajęcia tylko przez 1,5 miesiąca niestety, i to pod koniec ciąży, ale bardzo wiele mi dały. generalnie moja gin zabroniła mi biegania i podskoków, zachęcała do basenu i ćwiczeń stricte dla kobiet w ciąży.
Paulinaa88
Zaciekawiona BB
polecam serdecznie aerobik i pilates dla kobiet w ciąży - chodziłam na takie zajęcia tylko przez 1,5 miesiąca niestety, i to pod koniec ciąży, ale bardzo wiele mi dały. generalnie moja gin zabroniła mi biegania i podskoków, zachęcała do basenu i ćwiczeń stricte dla kobiet w ciąży.
Ja też chodziłam na pilates, ale już od miesiąca nie mam siły na to.. Zaraz termin
Justyna5104
Aktywna w BB
Nie ma co rezygnować z tego co się do tej pory uprawiało, tylko robić to rozsądnie, słuchać własnego ciała i w bieganiu nie dozować innych obciążeń. Nie wolno wykonywać skoków, podskoków, a basen jak najbardziej tylko lepiej zabezpieczyć sie tamponem, do tego klapeczki itp, chlor zabije grzyby.
Paulinaa88
Zaciekawiona BB
Jakoś basen mnie nie przekonuje, wolę nie ryzykować..
reklama
Bestyja :P
Administrator
Tu masz dział o cwiczeniach
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży - BabyBoom.pl
w tym artykuł
Aktywność fizyczna w ciąży - BabyBoom.pl
Ćwiczenia dla kobiet w ciąży - BabyBoom.pl
w tym artykuł
Aktywność fizyczna w ciąży - BabyBoom.pl