reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

OMG! 30 kilo to ogromna ilość. Jak ty tyle uzbierałaś? :p Tyle zrzucone samą dietą to naprawdę wyczyn. No i dajesz mi nadzieję na to, że się da i że mnie też to wyjdzie. Bo na wygibasy nie mam czasu :(. Gratulacje!!

reklama
Po ciąży, sama dieta, nie mam kiedy ćwiczyć, a jak mam czas wieczorem, to mi się nie chce...
chciałabym jeszcze 4 stracić, wtedy bym 58 ważyła, i miała trochę zapasu na zimę ;)
Mam kości grube, waga duża, ale objętościowo mnie mniej. Moja siora waży 52, mojego wzrostu jest a wygląda na pulchniejszą...
Zobacz załącznik 561144Zobacz załącznik 561145

Pięknie wyglądasz!!! Gratuluję!!!! Zazdroszczę determinacji... ja ciągle mam aż/ tylko 2 na plusie... Dajesz nadzieję ;-)

Dziewczyny z rozstępem poprzecznym mięśni brzucha, gin oglądał mi ten rozstęp i nie pozostawił mi złudzeń, że po kolejnych ciążach bardziej puści :( ale powiedział, że jak porodzę to sobie zoperuje;-) W sumie tego nie widać, brzuch płaski, ładny tylko jak się leży na wznak czuć tą dziurę, Ale powiedział, że o przepuklinę nie ma strachu tylko nie zapamiętałam dlaczego. A i jeszcze mi wytłumaczył, że to się zdarza osobom o bardzo umięśnionym brzuchu. W skrócie jak ktoś nie ma mięśni tam to się nie rozejdzie, a jak ktoś ma wyrobione, napięte to one często pójdę jak brzuch rośnie. No, a ja u Was z tym rozstępem?

asia85
U mnie jest nadal. nie cwicze, dzwigam. brzuch wyglada ok, wieczorem troche wywala, ale nie wiem czy to nie moja schiza ze zwracam na to uwage. a tasmy nie pomogly???
ja wiecej dzieci nie planuje
a wiesz moze jaka blizna jest po tej operacji?? bo z tego co kojarze to dluzsza niz pocesarce, ale moge sie mylic.

Nie wiem ale przypuszczam, że i tak nie będzie mnie stać na tą operację i nie pójdę pod nóż dla urody to wiem na pewno;-), a skoro przepuklina mi nie grozi;-) Mój brzuch jest cały dzień płaski, mięśnie podłużne ładnie zarysowane, w sumie jakbym o tym na bb nie przeczytała to bym nawet o tym nie wiedziała, ale po 3 dzieci może juź być tam kanion...a, a ja tyle planuje:no: taśmę nosiłam tydzień, nie ćwiczę dźwigam itd.

U mnie też bez zmian, trochę ćwiczyłam ,ale nie regularnie. Zreszta ja nawet u lekarza z tym nie byłam ,bo nie mam kiedy:confused2: Asia napiszesz coś więcej o przepuklinie? jeśli wiesz oczywiście...

reklama
Do góry