Olga RaQ
Fanka BB :)
ja spadłam ostatnio do najniższej od baaardzo dawna wagi 55,5 a stało się tak bo przysięgam że nie mam czasu jeść przy moich dzieciach, jak już coś jem to staram się żeby to było wartościowe i zdrowe, słodycze itp dla mnie nie istnieją - nie kupuję wcale takich rzeczy to i nie jem. staram się za każdym razem wyjść z tesco z siatami owoców, warzyw, mięsa i nabiału w najprostszej formie. do tego zrobiłam sobie dwa razy skalpel i raz turbo spalanie i poszłam na całonocną imprezę chyba jestem w formie
co do rozstępu to mnie ta moja koleżanka z fitness klubu macała i pisała że oczywiście że taki mam, mnie się nie wydaje że jakiś wielki więc nie wiem czy dobrze mówiła że mam duży. myślę że można spokojnie ćwiczyć sobie na mięśnie całego tułowia, boków ciała, takie jak u Ewki na pewno pomoże to podtrzymać brzuch
co do rozstępu to mnie ta moja koleżanka z fitness klubu macała i pisała że oczywiście że taki mam, mnie się nie wydaje że jakiś wielki więc nie wiem czy dobrze mówiła że mam duży. myślę że można spokojnie ćwiczyć sobie na mięśnie całego tułowia, boków ciała, takie jak u Ewki na pewno pomoże to podtrzymać brzuch