Haha rodzice, czy teściowie w dłuższych odwiedzinach to zawsze wyzwanie, każdy ma swoje nawyki
Jak to bola? Im więcej tym coś się dzieje? Koleżanka właśnie mi raz powiedziała, że na koniec ciąży to już płakała jak wbijała sobie insulinę,ale dużo schudła na diecie cukrzycowej i podejrzewała też, że to może przez to
a kończyła chyba jakoś na 16 jednostkach insuliny.
Bo insuline od okolo 15j wlasnie w zwyz nalezy dzielic na dwa strzaly zeby nie bolalo. Bo jednak duzo jej sie wstrzykuje pod skore i to boli. Ja jeszcze 16 znosze, ale chyba od 17 zaczne dzielic bo jednak dyskomfort spory, boli- swedzi.
Juz marze o bezpiecznym tygodniu zeby odpuscic troche z glowa... no ale jeszcze u mnie 4 tyg
Moja mama jest fajna babcia, serio, takiej zycze kazdemu maluchowi. Bawi sie w parterze, poswieca czas, uwage, slucha, przytula jak trzeba itp:-)
Ale jak pusila mlodemu bajki przed snem na telefonie to juz dostala reprymende od tatusia, bo nasz synek jest bardzo aktywnym dzieckiem i przed snem staramy sie wyciszac, a nie pobudzac
a dla niej nie bylo problemu bo przeciez to wyciszajaca madra bajka
Ale jakos przetrwamy....:-) potrzeba mi jej teraz bo mlody chory w domu wiec jakos zniese to wszystko.
Hej. Wysłałam dzienniczek dietetyczce i czekam na wyrok
Kiepski dzień mam dzisiaj od rana mi twardnieje brzuch ,jestem jakbym połknęła balon,w łazience nie byłam więc jak jutro do południa nie pójdę to wjedzie znowu syropek
Mała od wczoraj szaleje i ćwiczy w brzuchu.
Kłuje mnie trochę w środku ale mam nadzieję,że to nie szyjka .
Mnie kluje jak mam problemy jelitowe zawsze. Wczoraj myslalam ze rodzic normalnie bede a to jelita. Aczkolwiek kazdy bol zglaszam lekarzowi. Dzis juz sieknelam sobie lactulosum i byla kupa i czuje sie tak... lekko
ale brzuszek tez sie spina, stawia. Powiem Ci ze gdzies tak od Twojego tygodnia te problemy u mnie nasily sie do apogeum.
Mi jeszcze pomagaly 2 tabletki baldaloin przed snem -ziolowe na trawienie- polecam sprobowac jeszcze tej metody:-)
A zamiast syropku nie probowałyście musów owocowych, śliwka i te sprawy, ale w sumie wszystkie smaczne
i potrafią działać cuda.
Cukier mają tylko ten z owoców.
Mnie nic z naturalnych juz nie pomaga... nawet probowalam ogorki kiszone popijac mlekiem, takze ten...