Za te pół szklanki oleju to już podziwiamJa nawet sieknelam kiedyś pół szklanki oleju ,nic z tego No święta były,zapomniałam się z wodą i mam ,ale rano była lekko dwójka to coś ruszyło,dużej tragedii nie ma.
Zostało mi jedno opakowanie duphastonu i mam spróbować bez. Jakby się udało to może i trochę lżej będzie z załatwianiem,bo to też podobno robi swoje.
Ostatnio przyszła szwagierka po syropek,lyknela 3 łyżki stołowe i mówi,że nawet jej w brzuchu nie zawiercilo
reklama
Nath096
Fanka BB :)
Desperacja była ogromna ,a to niedziela u mnie ciężko znaleźć w pobliżu otwarta aptekę Ale nie pomogło niestetyZa te pół szklanki oleju to już podziwiam
gooskaw
Syropek lykniety o 13 i nic
Moze za mala dawke bierzesz? Chociaz powiem Ci ze po tym lactulosum ktore masz (mniemam po ulotce jaka zalaczalas ze to takie jasne pudelko z zielonym akcentem Polfafmex) tez nie mialam efektu. U mnie spisuje sie tylko lactulosum pomaranczowo granatowe (orifarm) ono jest gestsze.
Nath096
Ale jesteś obcykana,takie właśnie mamMoze za mala dawke bierzesz? Chociaz powiem Ci ze po tym lactulosum ktore masz (mniemam po ulotce jaka zalaczalas ze to takie jasne pudelko z zielonym akcentem Polfafmex) tez nie mialam efektu. U mnie spisuje sie tylko lactulosum pomaranczowo granatowe (orifarm) ono jest gestsze.
gooskaw
Ale jesteś obcykana,takie właśnie mam
W problemach z kupa to jak na wojnie jencow nie ma ! Cel jest jeden i trzeba go osiagnac
Nath096
Nie tym razem Druga dawka większą i nic trochę wzdęć W ogóle mam wrażenie,że mam coś w pochwie W sensie taka kulkę ,która trochę zasłania wejście ,nie jest to narosl czy coś ale coś co było tylko gdzie indziej i mam wrażenie,że do mnie uwieraW problemach z kupa to jak na wojnie jencow nie ma ! Cel jest jeden i trzeba go osiagnac
Straszne te wasze problemy z kupa. Mnie tez straszyli, ze bede miała problem, bo ogólnie poza ciąża jestem paląca, więc pewnie domyślacie się jak to działa. Ale na szczęście w ogóle nie zauważyłam problemu, w tamtej ciąży tez nie.
U mnie kolejny dzień straszna migrena i zgaga wieczorami. W tej ciąży to jakiś dramat, wszystko się przyczepiaa dodatkowo cukry szwankują
U mnie kolejny dzień straszna migrena i zgaga wieczorami. W tej ciąży to jakiś dramat, wszystko się przyczepiaa dodatkowo cukry szwankują
reklama
Daria a jesteś na insulinie? Ja mam tą bazę długodziałającą nocną i mi położna powiedziała że jakby mi na czczo skoczyły powyżej 90 pomimo 35 tygodnia (gdzie zapotrzebowanie powoli będzie spadać) to żeby te moje 16j podzielić na dwa i w oba uda dać po 8. To często daje lepszy efekt niż zwiększanie dawki taki protip ale mam nadzieję, że nie będę musiała go stosowaćStraszne te wasze problemy z kupa. Mnie tez straszyli, ze bede miała problem, bo ogólnie poza ciąża jestem paląca, więc pewnie domyślacie się jak to działa. Ale na szczęście w ogóle nie zauważyłam problemu, w tamtej ciąży tez nie.