Bo insuline od okolo 15j wlasnie w zwyz nalezy dzielic na dwa strzaly zeby nie bolalo. Bo jednak duzo jej sie wstrzykuje pod skore i to boli. Ja jeszcze 16 znosze, ale chyba od 17 zaczne dzielic bo jednak dyskomfort spory, boli- swedzi.
Juz marze o bezpiecznym tygodniu zeby odpuscic troche z glowa... no ale jeszcze u mnie 4 tyg
Moja mama jest fajna babcia, serio, takiej zycze kazdemu maluchowi. Bawi sie w parterze, poswieca czas, uwage, slucha, przytula jak trzeba itp:-)
Ale jak pusila mlodemu bajki przed snem na telefonie to juz dostala reprymende od tatusia, bo nasz synek jest bardzo aktywnym dzieckiem i przed snem staramy sie wyciszac, a nie pobudzac
a dla niej nie bylo problemu bo przeciez to wyciszajaca madra bajka
Ale jakos przetrwamy....:-) potrzeba mi jej teraz bo mlody chory w domu wiec jakos zniese to wszystko.
Mnie kluje jak mam problemy jelitowe zawsze. Wczoraj myslalam ze rodzic normalnie bede a to jelita. Aczkolwiek kazdy bol zglaszam lekarzowi. Dzis juz sieknelam sobie lactulosum i byla kupa i czuje sie tak... lekko
ale brzuszek tez sie spina, stawia. Powiem Ci ze gdzies tak od Twojego tygodnia te problemy u mnie nasily sie do apogeum.
Mi jeszcze pomagaly 2 tabletki baldaloin przed snem -ziolowe na trawienie- polecam sprobowac jeszcze tej metody:-)
Mnie nic z naturalnych juz nie pomaga... nawet probowalam ogorki kiszone popijac mlekiem, takze ten...