gooskaw
Fanka BB :)
Zgłosiłam i dali mi.3x dziennie lactulosum syrop ale nie pomaga. Kazali pić nasienie babki płesznika. Pije. Moze cos się ruszy bo brzuch mi pęknie...
Chyba zawsze laduja lactulosum
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgłosiłam i dali mi.3x dziennie lactulosum syrop ale nie pomaga. Kazali pić nasienie babki płesznika. Pije. Moze cos się ruszy bo brzuch mi pęknie...
W szpitalu polecają nasiona babki płesznika. Pije to. W smaku ok, lepsze niż siemię.
Hej. Miło, że pytasz, dziękuję. Nadal Jestem w szpitalu. Teraz wiadomo taki czas, że mało się dzieje. Jutro na pewno będą mnie badać to coś więcej będę wiedziała. Ogólnie w szpitalu mam problem z zatwardzeniem, jedzenie jak dla cukrzyka słabiutkie. Dzisiaj na obiad rosol, makaron, i ziemniaki... I jelita odczuwają..
Czopki nie są zalecane bo wywołują skurcze macicy. Tak mi powiedziała polozna bo spytałam czy mogę dostać czopek.Ogólnie polecam czopki Eva/quWiadomo pewnie nie za często ale są super. Natomiast zupełnie nie wiem czy można przy problemach z szyjką.
Nie zjadam wszystkiego co dostaje. 4 kromki chleba na śniadanie to szałI jakieś małe te ilości, no ale to klasyka w szpitalu. Mam nadzieję,że już niedługo będziesz mogła sobie poszaleć w domowym zaciszu![]()
O widzisz właśnie tak podejrzewałam,że może przy szyjce to zły pomysł.Czopki nie są zalecane bo wywołują skurcze macicy. Tak mi powiedziała polozna bo spytałam czy mogę dostać czopek.
Nie zjadam wszystkiego co dostaje. 4 kromki chleba na śniadanie to szałtak samo kolacja.
Obiad tez z dwóch dan, ja tyle nie mieszczę![]()
Ja dwudaniowych obiadów też nie jem ale jak widzę plaster wędliny i 3 kromki to coś nie halo, tak wiem jeszcze jest masło pewnie
Ale to nie moje klimaty.
Swoją drogą ja ostatnio jem paskudnie.. a cukry ok.
Nie zjadam wszystkiego co dostaje. 4 kromki chleba na śniadanie to szałtak samo kolacja.
Obiad tez z dwóch dan, ja tyle nie mieszczę![]()
Tak, nadal jesteśmy w szpitalu. Szyjka 25 mm, dzisiaj 32+1.Jak cukry okej to wcinaj, smacznego:-))
I jak sie tam masz w nowym roku? Dalej lezycie w szpitalu? Cukry dalej swiruja czy juz sie unormowaly? Jak Twoja szyjka? Ktory to tc?:-)