reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
Hej. Miło, że pytasz, dziękuję. Nadal Jestem w szpitalu. Teraz wiadomo taki czas, że mało się dzieje. Jutro na pewno będą mnie badać to coś więcej będę wiedziała. Ogólnie w szpitalu mam problem z zatwardzeniem, jedzenie jak dla cukrzyka słabiutkie. Dzisiaj na obiad rosol, makaron, i ziemniaki... I jelita odczuwają..

Załączniki

• 20230101_132121.jpg
    20230101_132121.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 34
  • 20230101_091410.jpg
    20230101_091410.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 41
  • 20221229_171557.jpg
    20221229_171557.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 33
  • Screenshot_20221229_143744_Messenger.jpg
    Screenshot_20221229_143744_Messenger.jpg
    306,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 20221229_131605.jpg
    20221229_131605.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 36
Hej. Miło, że pytasz, dziękuję. Nadal Jestem w szpitalu. Teraz wiadomo taki czas, że mało się dzieje. Jutro na pewno będą mnie badać to coś więcej będę wiedziała. Ogólnie w szpitalu mam problem z zatwardzeniem, jedzenie jak dla cukrzyka słabiutkie. Dzisiaj na obiad rosol, makaron, i ziemniaki... I jelita odczuwają..
Oby było dobrze i oby Cię przedni wypuścili 💓 Ja od początku ciąży mam problem z załatwianiem,wcześniej regularnie,a teraz raz w tygodniu,mimo,że jem dużo warzyw itp 😔

Zglos w szpitalu problemy to pewnie dostaniesz jakis syropek coby nie bylo parcia na dwojeczke przy Twojej skracajacej szyjce. Jak to mowia dieta szpitalna... ona polega chyba na schudnieciu od niejedzenia 🤦‍♀️😅 przechodzilam to co Ty w pierwszej ciazy wiec wiem ze psychicznie jest ciezko, ale wiedz ze nie jestes sama :-) u mnie skonczylo sie na pessarze i w 37tc samoistny porod i tego Ci zycze na Nowy rok :-) obys dociagnela do odpowiedniego terminu :-))) i nie schudnij za duzo...:-)
Oby było dobrze i oby Cię przedni wypuścili 💓 Ja od początku ciąży mam problem z załatwianiem,wcześniej regularnie,a teraz raz w tygodniu,mimo,że jem dużo warzyw itp 😔

Problemy z perystaltyka to niestety 'uroki' a im pozniej tym ciezej. Ja akurat teraz meczylam sie 4 dni z brzuchem jak balon od zatkanych jelit 🤦‍♀️🤦‍♀️ sliwki wcinaj na czczo a najlepiej takie namoczone i ta wode tez wypijaj, sprobuj:-)

Zglos w szpitalu problemy to pewnie dostaniesz jakis syropek coby nie bylo parcia na dwojeczke przy Twojej skracajacej szyjce. Jak to mowia dieta szpitalna... ona polega chyba na schudnieciu od niejedzenia 🤦‍♀️😅 przechodzilam to co Ty w pierwszej ciazy wiec wiem ze psychicznie jest ciezko, ale wiedz ze nie jestes sama :-) u mnie skonczylo sie na pessarze i w 37tc samoistny porod i tego Ci zycze na Nowy rok :-) obys dociagnela do odpowiedniego terminu :-))) i nie schudnij za duzo...:-)

Problemy z perystaltyka to niestety 'uroki' a im pozniej tym ciezej. Ja akurat teraz meczylam sie 4 dni z brzuchem jak balon od zatkanych jelit 🤦‍♀️🤦‍♀️ sliwki wcinaj na czczo a najlepiej takie namoczone i ta wode tez wypijaj, sprobuj:-)
Spróbuję 👍 może to trochę pomoże,bo bywa ciężko 🙈

Zgłosiłam i dali mi.3x dziennie lactulosum syrop ale nie pomaga. Kazali pić nasienie babki płesznika. Pije. Moze cos się ruszy bo brzuch mi pęknie...

reklama
Do góry