KolacjaTrzymaj się ciepło !! No a jak karmią w szpitalu? jak jest z tymi posiłkami przy cukrzycy ?
reklama
Kolacja to bym sie nie najadłaA jak po takim chlebku? nie wywala ?Kolacja
Bo ciekawe czy ciemny to ciemny
gooskaw
Fanka BB :)
Kolacja
Ja sie zawsze ratowalam swoim pieczywem w szpitalu (dowozil mi maz) bo to kolorowe cos co nazywaja chleb jest zabarwiane karmelem trzymaj sie dzielnie :-)
Całkiem na bogato- kasza, mięso, warzywa tylko jakieś splątaneObiad
Soczek pomidorowy lubisz?
Ja nigdy nie nauczyłam się go pić
Nie jem go właśnie bo nie wygląda za ciekawie. Mam swój. Ale mam sterydy na płuca dla małej więc aktualnie cukry w górze że takich nie widziam nigdy. Ale to normalneKolacja to bym sie nie najadłaA jak po takim chlebku? nie wywala ?
Bo ciekawe czy ciemny to ciemny
Lubię ale swój, robie latem swoje przecieraCałkiem na bogato- kasza, mięso, warzywa tylko jakieś splątane
Soczek pomidorowy lubisz?
Ja nigdy nie nauczyłam się go pić
Ten jest słaby ale do wypicia
No tak to nawet nie odgadniesz czy byłby taki zły na jaki wygląda. Też słyszałam, że sterydy mocno podnoszą więc to pewnie "norma".Sylwester też na oddziale ?Nie jem go właśnie bo nie wygląda za ciekawie. Mam swój. Ale mam sterydy na płuca dla małej więc aktualnie cukry w górze że takich nie widziam nigdy. Ale to normalne
Jutro maja mnie odłączyć od kroplówek i może coś będę wiedziała. Dzisiaj tylko ktg. Wczoraj badanie szyjki a w dniu przyjęcia badanie plus usg. I leże od samego początku pod kroplówkami.No tak to nawet nie odgadniesz czy byłby taki zły na jaki wygląda. Też słyszałam, że sterydy mocno podnoszą więc to pewnie "norma".Sylwester też na oddziale ?
Harinka
Fanka BB :)
Nie. Lekarz mi powiedział że jeśli nie urodzę do terminu to wtedy od razu idę na wywołanieA czy Wy dziewczyny też macie w związku z ta cukrzyca mieć termin porodu o tydzień wcześniej ??
reklama
To trzymam kciuki za pozytywne wiadomościJutro maja mnie odłączyć od kroplówek i może coś będę wiedziała. Dzisiaj tylko ktg. Wczoraj badanie szyjki a w dniu przyjęcia badanie plus usg. I leże od samego początku pod kroplówkami.