Ja nie korzystałamKobietki które już rodziły a korzystaliście przy porodzie z gazu ?
reklama
Jednak natury nie da się oszukać, swoje trzeba wytrzymać i wycierpiećJa mialam tylko tensa. Wkur..... mnie bardziej niz sam bol
A co to jest ?Ja mialam tylko tensa. Wkur..... mnie bardziej niz sam bol
gooskaw
Fanka BB :)
A co to jest ?
Przyczepiaja Ci takie elektrody do boczkow i kregoslupa z tylu i dostajesz pilocik i dozujesz sobie w czasie skurczu stymulacje elektryczna jaka przebiega przez tens potocznie mowiac prąd. To takie... oszukiwanie skurczow zebys skupiala sie na czyms innym i nie spinala ciala i zarazem nie czula bolu (srutututu majtki z drutu, na mnie nie dzialalo)
Boze jak sobie to przypomne to mialam ochote zerwac ten szit i wypieprzyc go przez okno tak skutecznie mnie irytowal a nie pomagal
gooskaw
Dziewczyny,
Na tym etapie ciagle łapie różne schizy.
Wyjaśnijcie, jak rozpoznać sączenie się wód płodowych od tego, co wycieka przy Luteinie? Znowu się naczytałam i poschizowałam
Kup sobie paski lakmusowe bo zwariujesz. Takie specjalistyczne maja w szpitalach ale lakmusowe tez wykrywaja wody plodowe.
Jaki wyjdzie, że to wody to dopiero zwariuję. Chyba wolę nie wiedziećKup sobie paski lakmusowe bo zwariujesz. Takie specjalistyczne maja w szpitalach ale lakmusowe tez wykrywaja wody plodowe.
reklama
gooskaw
Jaki wyjdzie, że to wody to dopiero zwariuję. Chyba wolę nie wiedzieć
A jak stan AFI?