smutnamamuśka
Zaciekawiona BB
Labelo- a co mówi lekarz- czym może być spowodowane to zatrzymanie wagi Kruszynki- czy to jest efekt cukrzycy? Nie martw się i nie bój - nawet jeśli zajdzie konieczność położenia się na patologii ( choć wiem, że to stresujące i nieprzyjemne) ale będziesz miała świadomość że Maleństwo i Ty jesteście cały czas pod świetną opieką, a lekarze dołożą wszelkich starań żeby poród odbył się w najdogodniejszym czasie dla Ciebie i Dziecka. Kiedyś jak byłam na diabetologii to spotkałam tam dziewczynę, której dziecko w pierwszej ciąży też miało jakieś zahamowanie wzrostu pod koniec spowodowane cukrzycą, ale wszystko skończyło się dobrze , a maluch szybciutko nadrobił brakującą wagę. Wiem, że każda z nas zawsze bardzo martwi się o swoje maleństwo, żeby mu nie zaszkodzić, żeby urodziło się zdrowe...A tak jak patrzę na starszą córkę, to to zamartwianie chyba nigdy się nie kończy- tylko potem są inne problemy- rozbite kolana,złamania, rozcięty nos...oj taki nasz losAle będzie dobrze, już za kilka dni będziesz tulić swoją Kruszynkę, całować i zastanawiać się kiedy tak urosłą!!!!