Też robiłam wczoraj z grupy i na przekąskę po obiedzie będę próbować kawałekJa dzis pieklam szarlotke z doety cukrzycowej, jutro dam znac czy smaczna i jaki cukier![]()
reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
A mam pytanie, o której wtedy mniej więcej wstajesz? Jak podajesz insuline o 24?Ja podaję insulinę przed 24, jem kromkę chleba z serem żółtym i od razu kładę się spać. Cukier rano w normie. Może rzeczywiście spróbuj trochę odczekać, ciekawa jestem twoich obserwacji![]()
7.15 - 7.30 i o 8 śniadanieA mam pytanie, o której wtedy mniej więcej wstajesz? Jak podajesz insuline o 24?
A jak twoja dieta od dietetyka bo z tego co pamiętam to miałaś układany jadłospis. Sprawdza Ci się czy musisz modyfikować i raczej tylko się sugerujesz tą rozpiską?Ja zwiększyłam na 11 j, zobaczymy
We środę mam badania przed teleporadą z diabetolog..Ciekawe co powie
Betty2
Szczerze...takie do poczytania. Raz ze drogi, dwa że ja na wieczor np piersi z kurczaka czy gulaszu bym nie robiła...Pojedyncze propozycje ok ale chyba bym była niewolnikiem kuchni a nie bawi mnie to i sił na to brakA jak twoja dieta od dietetyka bo z tego co pamiętam to miałaś układany jadłospis. Sprawdza Ci się czy musisz modyfikować i raczej tylko się sugerujesz tą rozpiską?
czyli tak jak u mnie;/ wywaliłam 500 zł bo myślałam, że mi to pomoże;/ też mam to średnio dobrane bo wiem że np po pomidorach wieczorem wywali mi cukier a w rozpisce na kolację sałatka z dwoma pomidoramiSzczerze...takie do poczytania. Raz ze drogi, dwa że ja na wieczor np piersi z kurczaka czy gulaszu bym nie robiła...Pojedyncze propozycje ok ale chyba bym była niewolnikiem kuchni a nie bawi mnie to i sił na to brak
aspekt
Dzisiaj znalazłam w sklepie:
www.fitrecenzje.pl
![www.fitrecenzje.pl](https://www.fitrecenzje.pl/wp-content/uploads/2022/05/lody-magnum-bez-cukru-w-zabce.png)
Lody Magnum Bez Cukru w Żabce! | Fit Recenzje
Lody Magnum Bez Cukru od środy 11.05 oficjalnie w sklepach Żabka! Już teraz każdy może się rozkoszować lodami premium bez obaw!
![www.fitrecenzje.pl](https://www.fitrecenzje.pl/wp-content/themes/kamilweb/assets/favicon/favicon-32x32.png)
reklama
Aaa co za boska wiadomość!Dzisiaj znalazłam w sklepie:
![]()
Lody Magnum Bez Cukru w Żabce! | Fit Recenzje
Lody Magnum Bez Cukru od środy 11.05 oficjalnie w sklepach Żabka! Już teraz każdy może się rozkoszować lodami premium bez obaw!www.fitrecenzje.pl