Też robiłam wczoraj z grupy i na przekąskę po obiedzie będę próbować kawałekJa dzis pieklam szarlotke z doety cukrzycowej, jutro dam znac czy smaczna i jaki cukier
reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
A mam pytanie, o której wtedy mniej więcej wstajesz? Jak podajesz insuline o 24?Ja podaję insulinę przed 24, jem kromkę chleba z serem żółtym i od razu kładę się spać. Cukier rano w normie. Może rzeczywiście spróbuj trochę odczekać, ciekawa jestem twoich obserwacji
7.15 - 7.30 i o 8 śniadanieA mam pytanie, o której wtedy mniej więcej wstajesz? Jak podajesz insuline o 24?
A jak twoja dieta od dietetyka bo z tego co pamiętam to miałaś układany jadłospis. Sprawdza Ci się czy musisz modyfikować i raczej tylko się sugerujesz tą rozpiską?Ja zwiększyłam na 11 j, zobaczymy
We środę mam badania przed teleporadą z diabetolog..Ciekawe co powie
Betty2
Szczerze...takie do poczytania. Raz ze drogi, dwa że ja na wieczor np piersi z kurczaka czy gulaszu bym nie robiła...Pojedyncze propozycje ok ale chyba bym była niewolnikiem kuchni a nie bawi mnie to i sił na to brakA jak twoja dieta od dietetyka bo z tego co pamiętam to miałaś układany jadłospis. Sprawdza Ci się czy musisz modyfikować i raczej tylko się sugerujesz tą rozpiską?
czyli tak jak u mnie;/ wywaliłam 500 zł bo myślałam, że mi to pomoże;/ też mam to średnio dobrane bo wiem że np po pomidorach wieczorem wywali mi cukier a w rozpisce na kolację sałatka z dwoma pomidorami po prostu się inspiruje tym jadłospisem, ale nie jem wszystkiego idealnie tak jak tam jest napisane. Spróbowałam, ale zraziłam się już do dietetyków.Szczerze...takie do poczytania. Raz ze drogi, dwa że ja na wieczor np piersi z kurczaka czy gulaszu bym nie robiła...Pojedyncze propozycje ok ale chyba bym była niewolnikiem kuchni a nie bawi mnie to i sił na to brak
aspekt
Dzisiaj znalazłam w sklepie:
Lody Magnum Bez Cukru w Żabce! | Fit Recenzje
Lody Magnum Bez Cukru od środy 11.05 oficjalnie w sklepach Żabka! Już teraz każdy może się rozkoszować lodami premium bez obaw!
www.fitrecenzje.pl
reklama
Aaa co za boska wiadomość!Dzisiaj znalazłam w sklepie:
Lody Magnum Bez Cukru w Żabce! | Fit Recenzje
Lody Magnum Bez Cukru od środy 11.05 oficjalnie w sklepach Żabka! Już teraz każdy może się rozkoszować lodami premium bez obaw!www.fitrecenzje.pl