Hopeful_11
Fanka BB :)
Ja jestem w 13+6 i też 6j. Również obstawiam że tym sposobem pod koniec będę tylko co chwile zmieniają fiolkę z insulina no ale co zrobić...Widziałam w Lidlu jest kokosowe bez cukru, może sprawdź to
@Hanaśmietana aa to jak mleko Ci wywala to może lepiej nie próbować.. Ja sprawdzałam raz, zjadłam tą późną kolację i poszłam spać z ustawionym budzikiem za godzinę to cukier miałam 103, ale teraz czasami też w czasie dnia zrobię sobie kakao do podwieczorku i mierze i cukry ok..
Dziś 17+6. A ja niestety dziewczyny, chyba znowu będę jednostkę zwiększać, 6 dni było dobrze na 6 jednostkach, aa dziś już wynik 89, jutro pewnie będzie więcej i będę podnosić... W takim tempie to do porodu skończę z 40 jak nie lepiej
a dziś w ogóle pół nocy nie spałam bo idę na USG piersi i się stresuje, bo to kontrola bo przed ciąża miałam jakieś małe zmiany i idę sprawdzić czy nic się nie powiększyło po 6 miesiącach.... A w kalendarzu piątek 13... Nie wierzę w zabobony, no ale czasami to może dobić człowieka
Dzięki za przypomnienie odnośnie usg piersi- mialam się umówić i sobie zapomnialam. Zaraz dzwonie.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie wynik wyszedl dobry!