Betty2
Fanka BB :)
Mi też a szkoda bo uwielbiam wszystko co mleczne a mleko już za mną chodzi ojjjj...Juz próbowałam i 1z5% i jakieś sojowe czy bez laktozy....To wiem ale mi mleko wywala
Ehh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też a szkoda bo uwielbiam wszystko co mleczne a mleko już za mną chodzi ojjjj...Juz próbowałam i 1z5% i jakieś sojowe czy bez laktozy....To wiem ale mi mleko wywala
Widziałam w Lidlu jest kokosowe bez cukru, może sprawdź toMi też a szkoda bo uwielbiam wszystko co mleczne a mleko już za mną chodzi ojjjj...Juz próbowałam i 1z5% i jakieś sojowe czy bez laktozy....
Ehh...
Może dorzuć do kakao z pół kanapki chlebka może z głodu ci wywala cukier rano...Wczoraj dodałam kakao (gorzkie) to dziś bez ketonów ale 100 rano
właśnie, mierzyłas kiedyś cukier między 2-4 w nocy?Może dorzuć do kakao z pół kanapki chlebka może z głodu ci wywala cukier rano...
Powodzenia oby wynik był okWidziałam w Lidlu jest kokosowe bez cukru, może sprawdź to
@Hanaśmietana aa to jak mleko Ci wywala to może lepiej nie próbować.. Ja sprawdzałam raz, zjadłam tą późną kolację i poszłam spać z ustawionym budzikiem za godzinę to cukier miałam 103, ale teraz czasami też w czasie dnia zrobię sobie kakao do podwieczorku i mierze i cukry ok..
Dziś 17+6. A ja niestety dziewczyny, chyba znowu będę jednostkę zwiększać, 6 dni było dobrze na 6 jednostkach, aa dziś już wynik 89, jutro pewnie będzie więcej i będę podnosić... W takim tempie to do porodu skończę z 40 jak nie lepiej
a dziś w ogóle pół nocy nie spałam bo idę na USG piersi i się stresuje, bo to kontrola bo przed ciąża miałam jakieś małe zmiany i idę sprawdzić czy nic się nie powiększyło po 6 miesiącach.... A w kalendarzu piątek 13... Nie wierzę w zabobony, no ale czasami to może dobić człowieka
Pytałam się diabetolog czy muszę mierzyć to mi powiedziała, że na razie nie bo mam małe dawki insuliny. A to się mierzy żeby wyłapać hipoglikemie w nocy. Chodź ja czasami mierze sobie, jak się obudzę w tych godzinach, ale zawsze mam tyle samo co rano albo trochę więcej. Na przykład w nocy 91 a rano 89... Ale mi mówiła że musi być między 70 a 90 albo więcej trochę, ale nigdy tak że w nocy mniej niż rano bo wtedy oznacza to że organizm rozpoczął wyrzut cukruwłaśnie, mierzyłas kiedyś cukier między 2-4 w nocy?
Ty na razie bez insuliny próbujesz?Mnie też eksperymenty z kolacja nie wyszły na dobre. Wymyśliłam sobie jagody z płatkami owsianymi i mlekiem kokosowym. Nad ranem obudziła mnie wielka zgaga, cukier za wysoki, ale najgorsze że ciągle mi niedobrze na zoladku
takTy na razie bez insuliny próbujesz?