Joanna_Mary
Fanka BB :)
Jeszcze nie próbowałam. Spróbuje może dzisiaj.
I co próbowałaś owsianki na śniadanie? Nie podniosła Ci cukru? Ja wciąz nie mam odwagi spróbować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie próbowałam. Spróbuje może dzisiaj.
Jadłam, nie podniosła. Ale byłam w międzyczasie u dietetyka i powiedział ze owsianka długo rozkłada się na glukozę i skutki można zobaczyć nawet pod koniec dnia.
Ja jestem już na 4 jednostkach insuliny. Wczoraj cukier był 85 a dziś już znowu 95. Wiec już nic z tego nie rozumiem. A ciagle się pilnuje
Poniżej 180Napisze ie mi szybko normy obciążenia? Po godzinie ile powinno wynieść?
U mnie już tylko miesiąc, a może zacznie się wcześniej Zaciskam zęby i trzymam się diety. Już niewiele zostało. W środę idę na USG i zobaczę jak tam dzidzius rośnie.Kurcze ostatanio spróbowałam łyżeczkę loda od męża i teraz o niczym innym nie myślę tylko o słodkim najlepiej loda. Mam 6 tygodni do terminu i już wariuje powoli
Kurcze ostatanio spróbowałam łyżeczkę loda od męża i teraz o niczym innym nie myślę tylko o słodkim najlepiej loda. Mam 6 tygodni do terminu i już wariuje powoli