zuzik85
Fanka BB :)
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! Całusy :*Dziewczyny
Wczoraj o 12:50 przyszedł na świat Dominik,waga 4 kg- klusek. 55 cm długi oboje cali i zdrowi przy cycu non stop leży. Pozdrawiamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! Całusy :*Dziewczyny
Wczoraj o 12:50 przyszedł na świat Dominik,waga 4 kg- klusek. 55 cm długi oboje cali i zdrowi przy cycu non stop leży. Pozdrawiamy
GratulacjeDziewczyny
Dzień wcześniej byłam na ktg i lekarka zbadała rozwarcie okazało się że jest 3cm. Kazała następnego dnia zgłosić się na IP. No i rano samo się zaczęło skurczy typowych brak ale rozwarcie już na 4 cm było i czop odszedł. Dostałam oksytocynę i w niecałe 4 godziny już maluszek był z nami.Cudowna wiadomość Poród sam się zaczął? Dobrze, że wszystko ok!
Rozmawiałam dziś z moją lekarką i faktycznie będę musiała iść już w 38 tygodniu do szpitala i do 39 już muszę urodzić. Nawet jak wszystko będzie ok. Jak się samo nie zacznie to będą mi wywoływać poród. Nie podoba mi się to, ale nie mam na to wpływu Też obawiam się tego jedzenia szpitalnego i nudy. Już powiedziałam mężowi, że będzie mi dowoził jedzenie, bo po tych szpitalnych posiłkach pewnie ciężko cukry w normie utrzymać Mam wielką nadzieję, że poród naturalnie zacznie się u mnie wcześniej i dzięki temu nie spędzę w szpitalu zbyt dużo czasu.
Jestem w 34 tyg też mam cukrzycę biorę insuline i nic mi ginekolog nie wspominał o wcześniejszym przyjęciu do szpitala wogole powinnam mieć CC ze względu na moje serducho póki co cisza ginekolog chcę zaświadczenie od kardiologia kardiolog mówi żebym nie panikowała mamy czas bądź mądry i pisz wiersze trochę się stresuje bo nie wiem na czym stoję.Już Was podczytuję, że też takie macie zalecenia od lekarzy...