reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Ja przy zwiekszaniu jednostek mam poprawe na kilka dni, aktualnie 3 dni na 12 jednostkach i cukry ponizej 80- zobaczymy jak dlugo :D jak znowu zaczna skakac to sprawdze w laboratorium, bo wczesniej na to nie wpadlam ;)

W laboratorium nie sprawdzałam i po zwiększeniu jed. 3 dni poniżej 90 a za chwilę znowu mam podwyższony poziom cukru na czczo dzisiaj mam wizytę na pewno każe zwiększyć insulinę [emoji849][emoji26]

W laboratorium nie sprawdzałam i po zwiększeniu jed. 3 dni poniżej 90 a za chwilę znowu mam podwyższony poziom cukru na czczo dzisiaj mam wizytę na pewno każe zwiększyć insulinę [emoji849][emoji26]

No to u mnie jest dokladnie to samo, dzis o dziwo 4 dzien po zwiekszonej dawce, ale wyniki byly 73,77,77 dzis juz 84, wiec rosnie i pewnie jutro albo pojutrze bedzie juz przekroczony [emoji23]

No to u mnie jest dokladnie to samo, dzis o dziwo 4 dzien po zwiekszonej dawce, ale wyniki byly 73,77,77 dzis juz 84, wiec rosnie i pewnie jutro albo pojutrze bedzie juz przekroczony [emoji23]
Niekoniecznie. Ja jednego dnia mam 84, a następnego 71 i nigdy jeszcze nie miałam 90. Mój maks rano to 88 i przy tym nie obserwuję żadnej tendencji wzrostowej. Po prostu jest różnie.

Niekoniecznie. Ja jednego dnia mam 84, a następnego 71 i nigdy jeszcze nie miałam 90. Mój maks rano to 88 i przy tym nie obserwuję żadnej tendencji wzrostowej. Po prostu jest różnie.

No ja napisalam odnisnie swoich obserwacji na swoich cukrach [emoji6] zaczynalam od 2j, aktualnie jestem na 12 i przy kazdym zwiekszaniu dawki jest to samo [emoji6]

Cześć dziewczyny, mam podejrzenie cukrzycy i dzisiaj muszę mierzyć godzinę po posiłku i tak
na czczo miałam 79
po śniadaniu 112
po obiedzie 90
Czy te wyniki świadczą o cukrzycy?

Cześć dziewczyny, mam podejrzenie cukrzycy i dzisiaj muszę mierzyć godzinę po posiłku i tak
na czczo miałam 79
po śniadaniu 112
po obiedzie 90
Czy te wyniki świadczą o cukrzycy?

Zalezy co zjadlas ;) te wyniki sa dobre, ale nie swiadczy to, ze nie masz cukrzycy.
Jak Ci wyszla krzywa?

reklama
Do góry