Podobne tematy
- Mama2024
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 29 tyg. Za chwilę zaczne 30.
Masz niskie cukry, myślałam, że może zaczęły się stabilizować cukry, ale to zazwyczaj ok 36 tygodnia - może u mnie to oznaka, bo ja jestem w 35Ja jestem w 29 tyg. Za chwilę zaczne 30.
Ja tez nie moglam sie doczekac poznania plci- bedzie druga corunia
Pozostałe w wyniki byly w normie (93 117 147). Chociaz gdyby byly normy wcześniejsze tj po 2h do 140 to juz bym sie nie załapała. Co raz wyzsze normy robia.myślę, że mają, każdy pewnie ma skoro miałaś taką ładną krzywą to nie ma co się tak martwić
Takie samo odniosłam wrażenie. Nie wiadomo komu tu wierzyć.Tak czytam forum i wierzyć mi się nie chce jak skrajne opinie mogą mieć lekarze... dla jednych ketony to nic takiego dla innych powód do zmartwienia, dla jednych skoki cukru są ok dla innych to już powód do insuliny.. nie wiadomo który lekarz ma rację..