reklama
Sylwia ja od 14.01 jestem z diagnoza skrócona szyjka możliwość przedwczesnego porodu. Tydz pozniej gin założył pessar i widzisz dzisiaj zaczynam 39 tc i czekam na porod. Bedziesz musiała sie oszczędzać i tyle. Chociaz widze ze niedużo Ci zostało wiec tym bardziej będzie dobrze. Na ile masz jechac do szpitala? Mowili cos? Przynajmniej bedziesz pod opieka i sprawdza bobasa dokładnie
lucalew
Fanka BB :)
Sylwia badz dobrej mysli przeciez to nie pierwsza wizyta, dziecko Ci badali wczesniej. Waga mocno sie nie stresuj, jedni tyja 20 kg inni duzo mniej to nic nie znaczy ze od razu cos z dzieckiem nie tak. Ja tez od ok 20 tc mam skrocona szyjke i tak jak Diuska trzrba odpoczywac. Duzo Ci nie zostalo, dasz rade. Ja 2 razy bylam w szpitalu, bedzie dobrze, malenstwo Ci zbadaja dokladnie.
Sylwia wagą się nie martw. Ja też przybieram tyle co dzidzia rośnie. Wszyscy się śmieją, że z tyłu to nie widać, że jestem w ciąży, tylko brzuszek mam taki fajny okrąglutki Wszystkie na tej diecie jak tu czytam to mało przybierają, albo nawet chudną. Więc nie martw się. Oszczędzaj się z tą szyjką, a z dzidzią na pewno wszystko w porządku
Ja jutro do ginekologa. Ciekawe co powie..... I ciekawe jak Maluch
Ja jutro do ginekologa. Ciekawe co powie..... I ciekawe jak Maluch
Gosik ee to 2 kg na 24, tydz to malo mi to dopiero zaczynal sie wtedy tak naprawde brzuch pokazywac dopiero
Pesq no to dzialaj, staraj sie jesc wiecej, trzymam kciuki zeby sie udalo zawalczyc dieta i unkiknac insuliny
Sylwia nie denerwuj sie, w szpitalu bedziesz pod dobra opieka sprawdza wszystko i bedziesz spokojniejsza, tak jak dziewczyny pisza duzo Ci nie zostalo dasz rade ;-)a waga sie nie martw, ja na poczatku wrecz chudlam, a przybylo mi dopiero pod sam koniec i to minimalnie, moze byc tak ze dziecko rosnie ale ty chudniesz za sprawa diety i dlatego waga stoi w miejscu, u mnie tak przez pare wizyt u lekarza bylo ze waga w miejscu stala. Postaraj sie nie martwic i nie stresowac
Pesq no to dzialaj, staraj sie jesc wiecej, trzymam kciuki zeby sie udalo zawalczyc dieta i unkiknac insuliny
Sylwia nie denerwuj sie, w szpitalu bedziesz pod dobra opieka sprawdza wszystko i bedziesz spokojniejsza, tak jak dziewczyny pisza duzo Ci nie zostalo dasz rade ;-)a waga sie nie martw, ja na poczatku wrecz chudlam, a przybylo mi dopiero pod sam koniec i to minimalnie, moze byc tak ze dziecko rosnie ale ty chudniesz za sprawa diety i dlatego waga stoi w miejscu, u mnie tak przez pare wizyt u lekarza bylo ze waga w miejscu stala. Postaraj sie nie martwic i nie stresowac
lucalew
Aaaa i dzis u mnie po gulaszu z kasza i szparagami podobnie jak wczoraj 77 az jutro zmniejsze dawke insuliny a teraz smialo moge wciagnac pare truskawek z jogurtem wiecej :-)
Gosik_83
Sylwia spokojnie, jesteś juz prawie na wylocie Dostaniesz pewnie sterydy na płucka dzidziusia i bedziesz sie wylegiwać. Ja urodzilam w 36tyg i 6 dniu i mały zdrowy!!!
Sylwia spokojnie, niech Cię w tym szpitalu dokładnie zbadają i nie stresuj się! Szyjka może przestać się skracać jak będziesz leżała (ja tak miałam). Wagą się też nie martw bo tak jak dziewczyny piszą, na tej naszej diecie możesz nie przybierać za dużo. Na pewno wszystko jest i będzie dobrze
reklama
werci
Ale jestem zła :/ robiłam dla małej racuchy na kolacje i zjadłam dwa maleńkie, a teraz cukier 138 (((
Jakoś nie umiem zaakceptować tego, że nie mogę wszystkiego zjeść i ze ilość ma takie ogromne znaczenie. Dla zdrowego, taki jeden racuch to nic, a dla mnie katastrofa :/
Edit: nie umylam rąk przed pomiarem... po umyciu z dwóch różnych palców 113 i 115
Jakoś nie umiem zaakceptować tego, że nie mogę wszystkiego zjeść i ze ilość ma takie ogromne znaczenie. Dla zdrowego, taki jeden racuch to nic, a dla mnie katastrofa :/
Edit: nie umylam rąk przed pomiarem... po umyciu z dwóch różnych palców 113 i 115
Ostatnia edycja: