lucalew
Fanka BB :)
Gosik super, gratuluje wynikow. A ja zapomnialam napisac ze dzis po gulaszu 80 az 2 x mierzylam, czyzby mi szparagi cukier tak zbily szok ale sie ciesze. Gosik hehehe szczerze to teraz nie mam wyjscia z tym gotowaniem. Jakbym nie byla w ciazy to moze i bym przyjechala w odwiedziny heheh. Wiesz jak nie musialam to sie cieszylam ze moj M gotuje no ale trudno jak M wyjezdzam i na pol roku do pracy to musialam sama gotowac to i teraz dam rade chociaz czasem brak sil i tez obawa bo powinnam lezec.
Aaa Gosik wariatko tylko 2kg to tylko sie cieszyc. Ja co prawda - 1kg ale tez jeszcze prawie 3 miesiace do porodu i ja ze wzgledu na otylosc nie moge przytyc wiecej niz 8kg.
Sylwia to kciuki za jutrzejsze wizyty. Pytaj o wszystkooo, niech Cie uspokoja lekarze.
Aaa Gosik wariatko tylko 2kg to tylko sie cieszyc. Ja co prawda - 1kg ale tez jeszcze prawie 3 miesiace do porodu i ja ze wzgledu na otylosc nie moge przytyc wiecej niz 8kg.
Sylwia to kciuki za jutrzejsze wizyty. Pytaj o wszystkooo, niech Cie uspokoja lekarze.