reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Natka a o ktorej bedziesz miała to badanie? Ja zawsze jak robie jakies badania czy mam wizyte. To mierze i jem tak jak sytuacja tego wymaga a w książeczce gdzie zapisuje pomiary w uwagach pisze wizyta, badania.

reklama
Ok, dzięki bo już głupieję od tej ilości informacji które trzeba zapamiętać i przestrzegać... :)
DiuśkA wizytę mam niby o 8:30, ale czasem coś się przesuwa o jakieś pół godziny. Niby zazwyczaj najpierw i tak biorą mnie na pobranie z racji ciąży i tego żeby jak najszybciej wziąć tabletkę, no ale pytam w razie czego, jakby się miało coś poprzesuwać bo to różnie bywa...
Margo ja biorę naprzemiennie euthyrox 50 i po półtorej tabletki 25.

Hej.
ja dzisiaj obiad zjadlam w centrum handlowym, przelykalam to wszystko z takim stresem ze szok :) a tu mierze po h i 79. Odetchnelam z ulgą. Mam jeszcze ochotę na grycana ale chyba to już jutro :)

Sylwia
Ja Grycana tez zamierzam jutro sprobowac :)

Jestem strasznie zla. Pojechalam po sniadaniu zalatwic kilka spraw. Swiadomie nie wzielam kanapki, bo mialo byc szybko. :/ Nawet nie mialam gdzie kupic cos do jedzenia i tym sposobem ledwi wrocilam. Bylam tak glodna,ze sie slanialam. Na szybko wstawilam lososia i zrobilam mizerie. Ziemniaki nie zdazyly sie ugotowac wiec jem z bulka. Pierwszy i ostatni raz wyszlam bez kanapki :/

reklama
Do góry