reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Natka a o ktorej bedziesz miała to badanie? Ja zawsze jak robie jakies badania czy mam wizyte. To mierze i jem tak jak sytuacja tego wymaga a w książeczce gdzie zapisuje pomiary w uwagach pisze wizyta, badania.

reklama
Ok, dzięki bo już głupieję od tej ilości informacji które trzeba zapamiętać i przestrzegać... :)
DiuśkA wizytę mam niby o 8:30, ale czasem coś się przesuwa o jakieś pół godziny. Niby zazwyczaj najpierw i tak biorą mnie na pobranie z racji ciąży i tego żeby jak najszybciej wziąć tabletkę, no ale pytam w razie czego, jakby się miało coś poprzesuwać bo to różnie bywa...
Margo ja biorę naprzemiennie euthyrox 50 i po półtorej tabletki 25.

Hej.
ja dzisiaj obiad zjadlam w centrum handlowym, przelykalam to wszystko z takim stresem ze szok :) a tu mierze po h i 79. Odetchnelam z ulgą. Mam jeszcze ochotę na grycana ale chyba to już jutro :)

Sylwia
Ja Grycana tez zamierzam jutro sprobowac :)

Jestem strasznie zla. Pojechalam po sniadaniu zalatwic kilka spraw. Swiadomie nie wzielam kanapki, bo mialo byc szybko. :/ Nawet nie mialam gdzie kupic cos do jedzenia i tym sposobem ledwi wrocilam. Bylam tak glodna,ze sie slanialam. Na szybko wstawilam lososia i zrobilam mizerie. Ziemniaki nie zdazyly sie ugotowac wiec jem z bulka. Pierwszy i ostatni raz wyszlam bez kanapki :/

reklama
Do góry